A Cezar Pincészet borainak bemutatása és gasztronómiai jelentősége

Tot Stefánia (2016) A Cezar Pincészet borainak bemutatása és gasztronómiai jelentősége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Tot_Stefánia_szakdolgozat.PDF] PDF
Tot_Stefánia_szakdolgozat.PDF
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

A Cezar Pincészet borainak bemutatása és gasztronómiai jelentősége

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus- Vendéglátás Intézet

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Nagy Mihály
NEM RÉSZLETEZETT
mesteroktató

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Pincészetek, Bor, Gasztonómia, Cezar, Nagyrada
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 13. 11:15
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 14. 15:21

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet