A budapesti zsidó gasztronómia irányvonalainak bemutatása és hatásuk vizsgálata az azokat képviselő éttermek működésére három étterem összehasonlító elemzésén keresztül

Juhos Fanni Hanna (2016) A budapesti zsidó gasztronómia irányvonalainak bemutatása és hatásuk vizsgálata az azokat képviselő éttermek működésére három étterem összehasonlító elemzésén keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A_zsido_gasztronomia_iranyvonalai.pdf] PDF
A_zsido_gasztronomia_iranyvonalai.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Böröcz Zsófia
NEM RÉSZLETEZETT
óraadó, BGF-KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Zsidó gasztronómia, Rosenstein vendéglő, Macesz Bistro, Hanna Étterem, Kóser konyha
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 13. 17:14
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 14. 14:47

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet