A cukrászdák piaci pozíciója, konkrét cukrászda létrehozása és gazdálkodásának elemzése

Mátó Fanni (2016) A cukrászdák piaci pozíciója, konkrét cukrászda létrehozása és gazdálkodásának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A cukrászdák piaci pozíciója, konkrét cukrászda létesítése és gazdálkodásának elemzése.pdf] PDF
A cukrászdák piaci pozíciója, konkrét cukrászda létesítése és gazdálkodásának elemzése.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2026. December 31..

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Verebes Pál
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: cukrászda, létrehozás, Üzleti terv
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 13. 16:49
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 16. 13:31

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet