A Cafeteria rendszer elemei, kialakításának szempontjai

Ficzek Tamara (2016) A Cafeteria rendszer elemei, kialakításának szempontjai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

[thumbnail of A Cafeteria rendszer elemei, kialakításának szempontjai.pdf] PDF
A Cafeteria rendszer elemei, kialakításának szempontjai.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

A Cafeteriarendszer elemei, kialakításának szempontjai

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Pénzügyi és Számviteli Kar

Tanszék

Vállalkozás és Emberi Erőforrások Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Emberi Erőforrások

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Szászvári Karina Ágnes
NEM RÉSZLETEZETT
főiskolai docens, PhD, BGE

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: motiváció - ösztönzés,, Béren kívüli juttatások, Cafeteria
Felhasználói azonosító szám (ID): Ficzek Tamara
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 19. 20:00
Utolsó módosítás: 2016. Dec. 19. 20:00

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet