Kistermelői és kézműves élelmiszertermékek megjelenése a hazai vendéglátásban

Varga Rita (2014) Kistermelői és kézműves élelmiszertermékek megjelenése a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Kistermelői és kézműves élelmiszertermékek a hazai vendéglátásban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr Lugasi AndreaNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETTLugasi.Andrea@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: kistermelő, kézműves, élelmiszer, étterem, rendelet
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Dátum: 2014. Dec. 08. 18:30
Utolsó módosítás: 2015. Szep. 19. 12:02

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet