A repozitóriumról

A Dolgozattár Repozitórium folyamatosan bővülve tartalmazza a Budapesti Gazdasági Főiskolán és jogelőd intézményeiben született szakdolgozatokat, TDK dolgozatokat, szakkollégiumi kutatási beszámolókat és minősített anyagokat.

A Repozitórium kétszintű, tartalmazza a dolgozatok, beszámolók azonosításához szükséges ún. metadatokat (szerző, cím, kar, évszám) és tartalmazza a dolgozat teljes szövegű változatát valamilyen elektronikus file-formátumban (általában PDF formában). Míg a metaadatok adatbázisa teljesen nyilvános, bárkinek és bárhonnan kereshető, addig a szerzői beállítások függvényében a teljes szövegű dokumentumok egy része mindenki számára hozzáférhető, másik része csak a Főiskola könyvtári hálózatából válik hozzáférhetővé. A dolgozatok kisebb része titkosított, ezek a titkosítás ideje alatt nem megtekinthetők.

A Dolgozattár Repozitórium létrehozásával célunk az Intézményünkben megvédett és készült dolgozatok, szakkollégiumi kutatási beszámolók bemutatása és ezek hosszú távú megőrzésének biztosítása.

Kérjük segítse munkánkat az adatok pontos feltüntetésével ill. visszajelzéseivel!

Kérjük, hogy a munkamenet befejezése után, biztonsági okokból jelentkezzen ki a rendszerből!