Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | O | P | R | S | T | U | V | Z
Találatok száma: 115.

A

Andó Júlia Flóra (2016) Változások irányítása a Hays Hungary Kft.-n belül. Külkereskedelmi Kar.

B

BUZÁS MARGIT ERZSÉBET (2016) Vállalati hitelezési politika kialakításának és bevezetésének szükségszerűsége egy középvállalkozásnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Balogh Norbert (2016) Belső banki rendszerek összefüggő folyamatainak vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Barakonyi-Kollár Fanni (2016) Pöttyös Guru márkastratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Bata Márton (2016) Szélfarm projektek emberi erőforrásának biztosítása IT támogatással. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Berbás Roland (2016) Új vállalatirányítási rendszer bevezetése a Globomax Zrt.-n belül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Betancourt Arguello Raúl Eduardo (2016) From the fallacy of sameness to the ideal of a heterogeneous integration : Latin America in the global economic world in the XXI'st century. Külkereskedelmi Kar.

Bobrovszki Auguszta Kriszta (2016) Az intrinzik és extrinzik motiváció Hogyan befolyásolja a külső és belső motiváció az Y generáció tagjait? Pénzügyi és Számviteli Kar.

- Bokros Adrienn (2016) Egy vállalkozás átalakulásának stratégiája, a kapcsolódó tervezési, szervezési és számviteli feladatok. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Boros Ferenc (2016) Egy vállalkozás (üzemi) gépparkja kapacitás kihasználásának és fenntartási tevékenységének elemzése, összefüggése a vállalkozás beruházási tevékenységével. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Burzi Brigitta (2016) Egy választott termékcsoport piacának jellegzetességei egy konkrét árucsoporton elemezve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

C

Cserhalmi Lili (2016) Munkahelyi pszichoterror. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csikós Jenő (2016) Számítógépes költség-nyilvántartás és gazdálkodás. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csizmadia Levente (2016) Költségallokációs modell felépítése és működése az OT Industries esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Csordás Roland (2016) Egyetemi hallgatók mobiltelefon márkahűség vizsgálatának elemzése kevert markov-lánc modell segítségével. Külkereskedelmi Kar.

Csóli Klaudia (2016) Munkaerő-kölcsönző cégek megítélése a Dekra Arbeit Magyarország Kft. gyakorlatán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Czuth Zsuzsa Mercédesz (2016) Médiabörtön: A negatív testkép és a média kapcsolata. Külkereskedelmi Kar.

D

D'Intino Rita Elisabetta (2016) Evolution of the European Union's Court of Justice's legal practice in a special field of EU law (free movement of persons). Külkereskedelmi Kar.

Dede Barnabás (2016) IT rendszerek elemzése egy biztosítótársaság különböző üzletágai esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dervisevic Aldin (2016) Foreign Policy of the Federal People's Republic of Yugoslavia from 1945 to 1963. Külkereskedelmi Kar.

E

Enyedi Olga (2016) A motivációs tényezők vizsgálata a különböző vállalkozási formák létrehozásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Erdélyi Cintia (2016) A munkahelyi stressz vizsgálata diákmunkások körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Farkas Tímea (2016) Szervezeti változás a Robert Bosch Kft.-nél Milyen következményei vannak a szervezeti változásoknak, annak egyéni és kollektív szintjén? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fercsák Viktor (2016) Solvit, segítség a hatékony problémamegoldáshoz, az uniós fogyasztók és vállalkozások tájékoztatása és tájékozottsága az egységes piacról. Külkereskedelmi Kar.

Fodor Henriett Ilona (2016) Ásványvíz fogyasztási szokások és attitűd. Külkereskedelmi Kar.

Forrói Gabriella (2016) Az elektronikus személy azonosító igazolvány. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Földesi Csilla Réka (2016) Az Egyesült Államok és Kuba közti kapcsolatok néhány kérdése: közeledés, kihívások és mozgástér. Külkereskedelmi Kar.

Fügedi Barbara (2016) A Z generáció által támasztott elvárások az ideális munkáltatóval szemben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Gagna Csaba (2016) Fundamenta lakáskassza, mint előtakarékossági- és munkalehetőség. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Galambos Marietta Krisztina (2016) A multinacionális vállalatok jelenlegi HR funkcióinak, folyamatainak és eszköztárainak innovatív újragondolása az Y és Z generációk hatékony és eredményes menedzsmentje érdekében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gulyás Nikolett Réka (2016) Iskolaszövetkezeten keresztül dolgozó diákok munkavállalási motivációi. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gyulay Kristóf (2016) Az orosz-német kapcsolatok néhány kérdése a Szovjetunió felbomlása utáni évtizedben. Külkereskedelmi Kar.

Gyurkovics Zsombor Joel (2016) A magyar nyugdíjrendszer fenntarthatósága. Külkereskedelmi Kar.

Gőz Máté (2016) A Modul-Stor Hungary Kft sajátfejlesztésű darucsaládjának termékmarketingje. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Halmai Titanilla (2016) A magyar filmdiplomácia útján - a magyar kulturális külkapcsolatok és filmművészeti rendezvények összefüggései. Külkereskedelmi Kar.

Hegedős Ádám (2016) IT – Vásároljak, fejlesszek vagy béreljek a CSE-REAL Kft. gyakorlata alapján?! Pénzügyi és Számviteli Kar.

Herczeg Dóra (2016) A munkahelyi stressz okainak és tüneteinek megjelenése egy általános iskola pedagógusainak körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hermán Renáta (2016) SOFT SKILL ALAPÚ TRÉNINGEK VIZSGÁLATA EGY MULTINACIONÁLIS VÁLLALATNÁL. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hevesi Mónika (2016) Avaya Quality Management System (QMS) - ISO 9001 a gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hoffmann Márton Attila (2016) A határidős és származékos termékek piacának hazai sajátosságai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hucsko Ádám (2016) A vállalatok társadalmilag felelős tevékenysége a fiatal munkavállalók szemszögéből. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hutter Lilla Bella (2016) Coaching szemléletű vezetés. Pénzügyi és Számviteli Kar.

I

Ipolyi Bettina (2016) Az IT munkavállalók motivációjának és elégedettségének vizsgálata a Nokia Solutions and Networks Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

J

Jakab Julianna (2016) Magyarország kapcsolódása a globális értékláncokhoz a külföldi közvetlen tőkebefektetéseken keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Jurácsik Gábor (2016) A Big Data kihasználtsága a hazai digitális hirdetésben : A programmatic-é a jövő? Külkereskedelmi Kar.

Jászfai Kitti (2016) „Neked ugatunk!”:Állateledel gyártók marketingkommunikációjának vizsgálata a Maslow szükségletpiramis figyelembevételével. Külkereskedelmi Kar.

K

Kaiser Gábor (2016) Vállalati belső kommunikáció hatásai az iData Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kardosné Bálint Ágnes (2016) Az üzleti alapon közlekedő nemzetközi vonatok jövedelmezőségének tervezése, elemzése a MÁV-START Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Katona Péter (2016) A brexit hatása a brit gazdaságpolitikára. Külkereskedelmi Kar.

Kemény Kitti (2016) A Grdundfos Financial Shared Services Kft vállalatirányítási rendszere. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss László (2016) Vezetői stílusok és hatékonyságuk egy szervezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Komjáthy Ádám (2016) Új trendek a zenehallgatás és a filmnézés területén, és ezek elterjedése hazánkban. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Ádám (2016) A BKK Zrt. 2015-2016. évi üzleti tervének bemutatása és 2015. évi tervmódosításának vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Káldori-Kovács Fanni (2016) A csoporton belüli hierarchia és az érzelmi intelligencia kapcsolata a tűzoltócsoportokban (Két tűzoltócsoport vizsgálata alapján). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kárpát-Hartai Viktória (2016) Munkáltatói márkaépítés az ESAB Europe SSC-nél – avagy hogyan érjük el az Y generációt. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Kómár Kornélia (2016) Generációk eltérő energiaital fogyasztási szokásai a HELL ENERGY Drink vonatkozásában. Külkereskedelmi Kar.

Kóti Andrea (2016) Az MKB Bank Zrt. költséggazdálkodásának értékelése és továbbfejlesztési lehetőségeinek feltérképezése egy ERP rendszer bevezetésével. Pénzügyi és Számviteli Kar.

L

Laczkó Ervin (2016) Mobil alkalmazások szerepe. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lehoczky Eszter Judit (2016) Szimbolikus Küzdelmek. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lontai Zsófia (2016) Az elektromos autók bevezetése a hazai piacra a Volkswagen mintáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Lámfalusi Ferenc (2016) Termékcsoport optikai fejlesztésének gazdasági elemzése és optimalizálása – A reflektorok kifejlesztésének és gyártástechnológiai átalakításának költségei szemszögéből. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lázár Lilla (2016) A bűntudat alapú reklámozás pszichológiája : Nemi szerepek a bűntudatkeltés eszközeként a reklámokban. Külkereskedelmi Kar.

Lébár Vivien (2016) A tudásmenedzsment elmélete és vállalati alkalmazása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lőrincz Alexandra (2016) Egyedi fejlesztésű termék sorozatgyártásának előkészítése és megvalósítása egy székesfehérvári KKV-nál. Külkereskedelmi Kar.

M

Mager Alexandra (2016) Mercedes-Benz - társadalmi felelősségvállalás az autóiparban. Külkereskedelmi Kar.

Maqsoudi Ali (2016) Transzferárazási kihívások az autóiparban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Maros Noémi (2016) Kisvállalkozások az Európai Unióban, egy konkrét mikrovállalkozás tevékenysége Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Merkli Bálint (2016) Szentgotthárd turisztikai vonzereje, avagy a legnyugatibb deSZtináció Turisztikai marketinGstratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Fruzsina Csilla (2016) Innovatív HR megoldások hatása a Budapest Bank gyakornoka inak elkötelezettségére. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dr. Muhari Éva (2016) A pszichoszintézis egyes technikáinak alkalmazása a coachingban. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Munkácsi Gabriella Kornélia (2016) A protokoll szerepe a konferenciaszervezésben a Közép-Európai Treasury konferencia bemutatásán keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Mándics Barna (2016) A service desk működése a Roche SSC-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

O

Oláh Viktória (2016) Egy megvalósult beruházás vizsgálata, a döntés előkészítési munka színvonalának értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Papp Henriett (2016) A védjegyek szerepe a vásárlási döntésekben / The role of trademarks in consumer decision How to be a visionary marketer? / Vision 100: Hogyan legyünk látnok marketingesek? Külkereskedelmi Kar.

Papp Zsófia (2016) Csehország, Olaszország, Magyarország; három golf klub marketing tevékenységének az összehasonlítása. Külkereskedelmi Kar.

Puskás Gabriella (2016) Munkahelyi motiváció a generációk fókuszában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pál Gyula (2016) A megújuló energiaforrások technológiája, valamint gazdasági és kereskedelmi jelentősége az Európai Unió, illetve Magyarország területén, különös tekintettel a feltétel nélkül megújuló forrásokra. Külkereskedelmi Kar.

Pál Krisztián János (2016) Egy vállalkozás kiválásának stratégiája. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Pék Bence (2016) A HR Business partner modell bevezetésének folyamata és a bevezetés eredményességének vizsgálata egy gyógyszeripari nagyvállalatnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Renácz Adrienn (2016) Társadalmi felelősségvállalás a világ egyik vezető elektronikai gyártó nagyvállalatánál -Munkavállalói elkötelezettségre gyakorolt hatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Sarkadi Nagy Anna (2016) Munkahelyi stressz – Az erőfeszítés-jutalom egyensúlytalansága és az észlelt stressz kapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Barbara (2016) A tiszta téri munkavégzés speciális jellegének a vizsgálata a munkahelyi stresszel összefüggésben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Krisztián (2016) E-business a vállalatoknál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Péter (2016) A Roto Elzett Certa Kft. üzemi gépparkjának kapacitás kihasználásnak tervezése, elemzése és a kapacitás kihasználás eredményre gyakorolt hatásának vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Szabó Viktor (2016) A Lepsény – Szántód-Kőröshegy vasútállomások közötti vonalszakasz korszerűsítésének vizsgálata, a döntéselőkészítő munka színvonalának értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Zsuzsanna Hajnalka (2016) A munkáltatói márkaépítés szerepe az Eaton első globális üzleti szolgáltatóközpontjában. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Tibor (2016) Egy nagyvállalat működésének támogatása az elektronikus beszerzési rendszeren keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szalkai Nikolett (2016) A diplomáciai protokoll sajátosságai, valamint különbözőségei Nagy-Britannia és volt gyarmatainak vonatkozásában. Külkereskedelmi Kar.

Szilágyi Szabolcs (2016) A megváltozott munkaképességű munkavállalókra irányuló attitűd koncepciók a nyitott szervezetek megközelítésében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szilágyi Sándor (2016) Humánerőforrás modulok az ERP rendszereknél - Időgazdálkodás SAP-ban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szologhjan Elza Garrii (2016) Örményország és az Európai Unió politikai és kereskedelmi kapcsolatai. Külkereskedelmi Kar.

Szova Ákos (2016) Vezetői stílusok és a felelősségvállalás összefüggése a stratégiai döntéshozatallal a gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Székely Dorottya (2016) A külföldi munkavállalók beilleszkedése egy multinacionális cég magyarországi szolgáltató köpontjába. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sződi Klaudia (2016) A munkahelyi motiváció megjelenése és szerepe a munkaerőpiac nemzedékei között. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sándor Árpád (2016) Az üzleti tervek készítésének módszerei, értékelési szempontjai a Trenkwalder Kft. üzleti tervének összeállításán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

T

Takács Lejla (2016) A munkáltatói márkaépítés helye és helyzete Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Tomán Alexandra (2016) Eltérő régiók, eltérő stratégiák a kereskedelmi hűtők piacán az Epta vállalatcsoport vonatkozásában. Külkereskedelmi Kar.

Torma Anikó (2016) Az üzleti tervek készítésének módszerei, értékelési szempontjai a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. 2016. évi üzleti tervének összeállításán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Totth Ádám (2016) Egy termékvédjegy létrehozása és bevezetése, konkrét példa bemutatásán keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Turák Noémi (2016) Applikációk értékesítése freemium modellben- trendek. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Brigitta (2016) A Danubius Zrt. gazdálkodásának komplex átvilágítása és minősítése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Enikő (2016) A vagyonosodási vizsgálatok kiemelt elméleti és gyakorlati vonatkozásai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Vivien (2016) Konfliktushelyzetek és konfliktuskezelés a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Török Réka Dalma (2016) A SharePoint keretrendszer szerepe a magyarországi KKV szektor üzleti folyamatainak támogatásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

U

Urbán Miklós (2016) A non-verbális kommunikáció üzeneteinek és jelzéseinek felhasználása a coaching folyamat során. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Valter Ákos (2016) Oroszlány Város Önkormányzata gazdálkodásának átfogó elemzése a költségvetési beszámolók adatai alapján 2012-2015. évekre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Mónika (2016) A BGT Zrt. vagyoni-, pénzügyi-, jövedelmezőségi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Norbert (2016) A PQS International marketing stratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Varga Orsolya Fruzsina (2016) Pályázzunk vagy mégsem? Avagy mennyire segíti a mezőgazdasági gazdaságok hatékonyságát és jövedelmezőségét a támogatások igénybevétele. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vida Viktória (2016) Megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatása - motivációk és integráció. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Virág Nóra (2016) KAPUNYITÁSI PÁNIK HATÁSA A PÁLYAKEZDŐ FIATALOKRA. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ványai Katalin Zsuzsanna (2016) Belső ellenőrzési tevékenység az Ecolab példáján bemutatva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Váradi Adrienn (2016) CSR stratégia lehetőségeinek kiaknázása a Vodafone Shared Services Budapestnél. Külkereskedelmi Kar.

Várkonyi Péter (2016) A controlling szerepe az svd Hungary Kft. gazdálkodásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Z

Zana Veronika (2016) Márkák, amiket imádunk utálni - avagy a márkakerülésről. Külkereskedelmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 21. 20:38:20 CEST.