Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | F | G | H | K | M | N | P | R | S | T | V | Z
Találatok száma: 58.

B

Balázs Viktória (2017) A felsőfokú műszaki végzettséggel rendelkező vezetők munkahelyi sikerének, egészséges életvitelének, a beosztottak körében jelentkező fluktuáció mértékének és a munkahelyi hangulatnak a vizsgálata a személyiségvonás alapú érzelmi intelligenciával összefüggésben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bartucz Gábor (2017) Korrózióvédelmi folyamatfejlesztés a Schwarzmüller Kft. felületkezelési egységében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Boumoujahed Jennifer (2017) A fenntartható fejlődés oktatásának hatása a fenntartható fogyasztás kialakításában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bálint Henrietta (2017) Teljesítményértékelés: célok és módszerek. A TÉR folyamata elméletben és gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Béres Klára (2017) Fogyasztói magatartás A dán és magyar fogyasztói magatartás összehasonlítása. Külkereskedelmi Kar.

C

Csonka Eszter (2017) A brit etikett, protokoll és kulturális szokások. Külkereskedelmi Kar.

Csáki Tibor (2017) Bérgazdálkodás rendszerének értékelése, a belső ösztönzés továbbfejlesztésének lehetőségei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csúri László (2017) Oktaéder Kft. gazdálkodásának elemzése a beszámolói alapján 2011-2015. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

D

Deme Anikó (2017) Az élelmezésbiztonság nemzetközi és Európai Uniós szintű szabályozási rendszere. Külkereskedelmi Kar.

Deák Gergő (2017) A szubregionális együttműködések jelene és jövője az EU-ban. Külkereskedelmi Kar.

Drotál Diána (2017) A marketingkommunikáció eszközrendszere a Cordia projektnél, különös tekintettel a Corvin¬sétány lakóépületeire. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Dubniczky Szilvia (2017) Nemzetközi tendenciák a szén-dioxid kibocsátás megfékezésére a fenntartható fejlődés érdekében. Külkereskedelmi Kar.

Dóka Lola (2017) A controlling, mint az eredményes szervezet és vezetés hatékony eszköze a Szerencsejáték Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Fellner Fanni (2017) Márkavarázs, avagy az érzelmek szerepe a fogyasztói döntéshozásban. Külkereskedelmi Kar.

Fenesi Alexa (2017) A MUNKA SORÁN ÁTÉLT FLOW ÉLMÉNY VIZSGÁLATA A SZEMÉLYISÉGVONÁS ALAPÚ ÉRZELMI INTELLIGENCIÁVAL ÖSSZEFÜGGÉSBEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Feskó Tiborné (2017) Hogyan tehető egy vállalkozás nyitottá az innováció fogadására? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fiedler Dóra (2017) Mi lesz Majdan? A 2014-es ukrajnai Majdanon történt események politikatörténeti elemzése, nemzetközi jogi és biztonságpolitikai aspektusok kiegészítésével. Külkereskedelmi Kar.

Fodor-Mózes Barbara (2017) Lengyelország és Európa - 25 év politikai, gazdasági és kulturális változásai. Külkereskedelmi Kar.

Fónagy- Ács Ilona (2017) Az érzelmi intelligencia jelentősége az egyén teljesítményében és hatása a vállalat sikerességére. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Ghali Nawel (2017) Women status within the complexity of Tunisian society in post revolution. Külkereskedelmi Kar.

Giczi Róbert (2017) A mai magyar külpolitika dilemmái. Külkereskedelmi Kar.

Győrödiné Kasznár Beáta (2017) A Terület- és településfejlesztési Operatív Program és közreműködő szervezete a Magyar Államkincstár az EU 2014-2020 költségvetési időszakában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Horváth Tamás (2017) "A láthatatlan kéz" - avagy az európai uniós kibertér kihívásai. Külkereskedelmi Kar.

Hős Gábor (2017) GYÁRTÓÜZEM LÉTESÍTÉSÉNEK PÉNZÜGYI TERVE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kacsó Magdolna (2017) Üzelti terv. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kassai Zoltán (2017) A RotaChrom Technológiai Kft vállalatértékelése DCF modell alapú Monte Carlo szimulációval. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Katzler Tímea (2017) Az értékesítési helyzet elemzése a PET újrahasznosítási piacon. Külkereskedelmi Kar.

Kelán Vivien Evelin (2017) Strategic outlook for education and its alignment with the knowledge-based economy in the United Arab Emirates. Külkereskedelmi Kar.

Kishalmi Balázs (2017) A szolgáltatások térhódítása - Snooker Football piac bevezetési stratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Kiss Boldizsár (2017) Az Európai Unió migrációs politikája. Külkereskedelmi Kar.

Kovács Konrád (2017) Egyedi alkalmazás fejlesztése, és/vagy dokumentálása és/vagy bevezetése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Zoltán Krisztián (2017) A kontrolling, mint az eredményes szervezet és vezetés hatékony eszköze az Euromedic Pharma Zrt. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Kretz Fruzsina (2017) A sport és az üzleti élet kapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kálmán Júlia (2017) Az I. Őrségi Félmaraton marketingkommunikációja. Külkereskedelmi Kar.

Kárpáti Nikolett (2017) Nő a diplomáciában. Külkereskedelmi Kar.

M

Makács Anita Nóra (2017) Fiatalkori vezetésfejlesztés az AIESEC tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Moldován-Horváth Katinka (2017) Az edzők érzelmi intelligenciájának összefüggése sportolóik sikerességével. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Murányi Márta (2017) Egy konkrét vállalkozás gazdasági fejlődése Mérleg – és Eredménykimutatás alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Mészáros Dóra Melinda (2017) Leadership modellek és alkalmazásuk a versenyszférában és a közigazgatásban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mód Mátyás (2017) Projekt kontrolling jelene és jövője az NNG Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

N

Nagy Richárd (2017) A minőségirányítás fejlesztésének szerepe egy autóipari vállalat marketing tevékenységének támogatásában. Külkereskedelmi Kar.

Nemes Zsuzsanna (2017) Fejvadászat etikai dilemmái. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Pataki Bálint (2017) INNOVATÍV IPARI CÉLÚ FAÜLTETVÉNY PROJEKT RÁFORDÍTÁSAINAK ÉS BEVÉTELEINEK ELEMZÉSE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Révész Nikolett (2017) A magyar dohánypiaci marketing korlátozásai és lehetőségei. Külkereskedelmi Kar.

S

Simon László (2017) A controlling, mint az eredményes szervezet és vezetés hatékony eszköze egy konkrét vállalkozás példáján bemutatva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Stancz Alexandra (2017) Alkalmazotti elégedettség- és motivációvizsgálat az euDIÁKOK call centerének példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Szonja (2017) A közösségi média hatása egy kezdő vállalkozásra - saját vállalkozásomon, az Art by Heart-on keresztül bemutatva. Külkereskedelmi Kar.

Szakál Ádám (2017) How credit insurance affects the world trade and would the Solvency II Directive impact the biggest European Trade Credit Insurance Companies (Atradius, Coface, and Euler Hermes)? Külkereskedelmi Kar.

Szecskó Bernadett Rita (2017) Üdítőital fogyasztási szokások vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

Széplaki Norbert (2017) Az Ipoly Erdő Zrt. gazdálkodásának átvilágítása és elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Tarczali Gábor (2017) Sertés vágóhíd és húsüzem beruházásának pénzügyi megvalósíthatósága. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Tóth Tibor Benjamin (2017) Az ellátási lánc számítógépes rendszere A vevői rendelési tulajdonság az ellátási láncban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Zsolt (2017) Bányászati célú beruházás-gazdaságossági DCF modellezés. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Török Kinga (2017) Az ingatlannal kapcsolatos üzemeltetési költségek szerepe a vállalat életében, különös tekintettel a kapcsolódó controlling módszerekre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Törőcsik Gábor (2017) Új termék bevezetése a MÁV FKG kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Vaniga Dóra (2017) Employer branding, mint megoldás a fiatal tehetségek vonzására és megtartására. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Z

Zahuczki Dalma Zsuzsa (2017) Generációs különbségek a társadalmilag felelős és zöld munkahelyek megítélésének tekintetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Zseli Máté (2017) A vállalkozáson belüli veszteségforrások feltárásának lehetséges módszerei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 10:26:25 CEST.