Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | G | M | O | T | V
Találatok száma: 8.

B

Bokovics Martin (2015) SZOVÁTA ÉS KÖRNYÉKE TURISZTIKAI LEHETŐSÉGEI. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bódizs Ágnes (2015) A Front Office működése a Boscolo Budapest Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

D

Dér Zsófia (2015) Szálláshelyi preferenciák vizsgálata a turizmusban - Generációk szálláshely preferenciái. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Géczi Orsolya (2015) A rendezvényszervezés fejlődése és bemutatása az Abacus Hotel Business & Wellness Hotel **** Superiorban, a DM Kft. rendezvényének gyakorlatán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Molnár Nanetta (2015) Bemutatása egy fővárosi gyógy és vidéki wellness szállodakomplexumnak a szolgáltatáskínálatával. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

O

Oberritter Dóra (2015) A SZÁLLODÁKBAN ELŐFORDULÓ KOMMUNIKÁCIÓS HELYZETEK, ETIKETT ÉS PROTOKOLL ELVÁRÁSOK KOMPLEX VIZSGÁLATA A JERSEY SZIGETI WATER’S EDGE HOTELBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Törzsök Brigitta (2015) A Rubin Wellness & Conference Hotel wellness részlege és vendégkörének tanulmányozása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Varga Veronika (2015) Magyarországi természetes gyógytényezők bemutatása, gyógyhelyek vendéglátóhelyeinek fejlesztési irányai az egészséges étkeztetés tükrében. Különleges étrendkínálat bevezetésének lehetséges megoldásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:06:36 CEST.