Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: F | H | K | O | P | S | T | V
Találatok száma: 11.

F

Fehér Anita (2016) Az MR.C Ügyviteli Rendszer bemutatása az IBUSZ értékesítési folyamatán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Horváth Szandra (2016) A Royal Spa bemutatása az ESPA-n keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kiss Nóra (2016) Vendégszegmensek az Ibis Budapest Centrumban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

O

Oleszka Katinka (2016) Rendezvényszervezés a LaContessa**** Kastélyhotel és Rendezvényközpontban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Pucsinszki Péter (2016) Belső kommunikáció ismertetése egy kormányzati szervnél, illetve a profiling rendszer és az egyéni cselekvési terv vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Schuck Kata (2016) AZ AQUAWORLD RESORT BUDAPEST SZOLGÁLTATÁSAINAK BEMUTATÁSA, ÉS A VÁRHATÓ FEJLESZTÉSEK. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Steier Bálint (2016) Az egészségturizmus jelentősége, és a Prémium Hotel Panoráma fejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szentpéteri Alexandra Mónika (2016) A kommunikáció jelentőségének elemzése egy egészségügyi intézmény példáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szidor Melinda (2016) Speciális marketing eszközök az idegenforgalom és a vendéglátás területén. A marketingkoncepciót megalapozó piaci helyzetfelmérés és arculatalkialakítás. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Táborosi Boglárka (2016) A Párizs Tours Utazási Iroda múltja, jelene és jövője. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Vaszari Virág Zsuzsanna (2016) AZ IDŐSEBB KOROSZTÁLY EGÉSZSÉGTUDATOSSÁGA TESTMOZGÁS SZEMPONTJÁBÓL. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:06:35 CEST.