Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | J | N | O | T
Találatok száma: 6.

B

Beke Kitti Beatrix (2018) A KEFAG Zrt. vadászházai és kulcsosházai jelenlegi helyzetének bemutatása, és ezek jövőbeli fejlesztésének lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

J

Jeszenszki Zsanett (2018) A Mátra turisztikai szolgáltatásainak és marketingkommunikációjának elemzése, valamint ezek fejlesztési lehetőségei a fenntartható fejlődés tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

N

Novák Judit Márta (2018) Terítéken a közétkeztetés! Iskolai közétkeztetés elemzése táplálkozás-egészségügyi szempontból a tiszakécskei Móricz Zsigmond Kollégiumban működő menza gyakorlata alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

O

Orbán Krisztina (2018) A szállodairányítási szoftverek hatásai, lehetőségei és korlátai a szállodák és vendégek szemszögéből. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Tóth Tímea Zsófia (2018) A filmturizmus jelentősége Budapest kulturális turizmusában - Hogyan hatnak a filmek a budapesti turizmus gazdaságára? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth-Benedek Eszter (2018) A szervezeti változások hatása a szállodák működésére és teljesítményére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:05:59 CEST.