Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | D | F | G | J | K | L | M | N | P | R | S | T | V | Z
Találatok száma: 38.

A

Ambrózy Dóra (2014) Oktatás és képzés - a siker kulcsa európai uniós és hazai viszonylatban, Erasmus vs. munkaerő-piaci esélyek. Külkereskedelmi Kar.

B

Basky Balázs (2014) Megjelenésünk fontossága, befolyásoló hatása üzleti partnerünk döntéshozatalára. Külkereskedelmi Kar.

Bede-Fazekas Máté (2014) A lakossági megtakarítások trendjeinek alakulása Magyarországon 2004-től napjainkig. Külkereskedelmi Kar.

Bodnár Evelin Vivien (2014) Fényes jövő vagy csúfos bukás előtt áll Kína gazdasági fenntarthatósága? Külkereskedelmi Kar.

Borsos Péter (2014) Beszerzési stratégia optimalizálása festékek anyagcsoporton belül a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Buzás Lilla (2014) Moldova európai integrációja. Külkereskedelmi Kar.

Bácskai Balázs (2014) A magyar egészségügyi rendszer működése és aktuális kérdései különös tekintettel annak finanszírozására. Külkereskedelmi Kar.

Bögyös Dóra (2014) Elektronikus banki szolgáltatások a K&H Bank Zrt.-nél, valamint az egyre népszerűbbé váló mobilbank alkalmazás bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

D

Degtyareva Anastasia (2014) A Transzatlanti Kereskedelemi és Beruházási Partnerség létrejöttének háttere és gazdasági hatásai. Külkereskedelmi Kar.

F

Fedor Orsolya (2014) Magyarország és Szlovénia költségvetési helyzetének összehasonlítása, különös tekintettel a gazdasági stabilitás alakulására. Külkereskedelmi Kar.

Feiler Krisztina (2014) Az EU felzárkóztatási és egységesítési politikája a felnőttoktatás terén. Külkereskedelmi Kar.

Felföldi Éva (2014) Projektmenedzsment és projektkontrolling rendszer bevezetése egy infokommunikációs nagyvállalatnál. Külkereskedelmi Kar.

Fábián Diána (2014) A Magyarországon élő kínaiak szerepe a magyar-kínai kereskedelmi kapcsolatok elősegítésében. Külkereskedelmi Kar.

Fülöp György (2014) A honvédelem szerepe a makrogazdaságban. Külkereskedelmi Kar.

G

Gombocz Éva Eszter (2014) Európai Uniós támogatások felhasználása Magyarországon a kreatív ágazatban, különös tekintettel a kulturális területen a 2007-­2013 időszakban. Külkereskedelmi Kar.

Grábits András (2014) Új divatmárka piaci bevezetése az internet üzleti alkalmazásával. Külkereskedelmi Kar.

J

Jóri Mónika (2014) (Ki)útkeresés a magyar egészségügyben - határok és lehetőségek. Külkereskedelmi Kar.

K

Kaszab Dóra Erika (2014) Erasmus program, a hallgatói mobilitásban rejlő előnyök a diákok foglalkoztatottsága szempontjából. Külkereskedelmi Kar.

Katona Zsuzsa (2014) Protokoll az ázsiai országokban - India, Japán és Kína protokolláris összehasonlítása. Külkereskedelmi Kar.

Kustos Fanni (2014) Vezetőfejlesztés és vezető-utánpótlás képzés a Bosch Csoport Junior Managers programjának tükrében. Külkereskedelmi Kar.

L

Lates Ádám (2014) Obsolesence Programmée. Külkereskedelmi Kar.

Lente Dávid (2014) Érzelem és hazugságvizsgálat a gazdasági- és diplomáciai életben. Külkereskedelmi Kar.

Lukács Ferenc (2014) Közös gazdasági kormányzás az Európai Unióban:Lehetőség vagy kötelesség? Külkereskedelmi Kar.

M

Mihalkó Gergely (2014) A Halasi Kebpro Kft. működési stratégiájának elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Mariann (2014) A magyar borexport lehetősége Kínában. Külkereskedelmi Kar.

N

Nagy Réka (2014) Az Európa Csoport szabadidős rendezvényszervező tevékenységének elemzése. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Viktória (2014) Viselkedéstechnikai elemek változatainak bemutatása a finn, a francia, a spanyol és a perzsa kultúra példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

P

Perger Andrea (2014) Az NGO-k szerepének néhány kérdése a nemzetközi együttműködésben: Az AIESEC hozzájárulása a fiatal magyar közgazdászok szakmai fejlődéséhez. Külkereskedelmi Kar.

Pókecz Péter Gábor (2014) Munkaerő-áramlás és munkaerő-piaci politikák Magyarországon és az EU-ban. Külkereskedelmi Kar.

R

Ruzsányi Helga (2014) A nők munkaerő-piaci helyzetének alakulása Magyarországon a szocializmustól napjainkig. Külkereskedelmi Kar.

S

Scher Viktória (2014) A vidékfejlesztés jelentősége az Európai Unióban és Magyarországon, A LEADER program bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Edina (2014) Az Európai Unió hatása a foglalkoztatottságra. Külkereskedelmi Kar.

Szilágyi Dalma (2014) A nemzetközi munkaerő-áramlás az Európai Unióban - A fiatalok helyzete az Európai Unióban. Külkereskedelmi Kar.

Söpkéz Péter (2014) A Magyar Telekom kintlévőség kezelési folyamatainak bemutatása és hatékonyságának javítása. Külkereskedelmi Kar.

T

Tomojzer Dóra (2014) Chile szerepe a latin-amerikai régióban, illetve külkapcsolati rendszere, különös tekintettel az Európai Unióval való kapcsolatára. Külkereskedelmi Kar.

V

Veszelovszky Éva Mercédesz (2014) Az Európai Unióhoz csatlakozott délszláv országok integrációs folyamata. Külkereskedelmi Kar.

Völler Zsófia (2014) A multikulturalizmus problémája Németországban, az új világrendben. Külkereskedelmi Kar.

Z

Zaja Blanka (2014) A kínai külpolitika néhány kérdése az új világrendben, különös tekintettel az ország regionális szerepére. Külkereskedelmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:03:36 CEST.