Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | F | G | H | I | J | K | M | O | P | R | S | T | U | Z
Találatok száma: 62.

A

Adamcsek Leona (2015) A dekorkozmetikai piac Magyarországon és a L'Oréal Paris márkastratégiája. Külkereskedelmi Kar.

B

Balatoni Vivien (2015) A mikro-, kis-, és középvállalkozások szerepe a Magyarország és Olaszország közötti kapcsolatokban, különös tekintettel a magyarországi olasz vállalkozásokra. Külkereskedelmi Kar.

Bartolák Fruzsina (2015) A keleti tartományok felzárkóztatása és annak hatása Németország költségvetésére. Külkereskedelmi Kar.

Bedő Nóra (2015) Sportdiplomácia és sportrendezvények szervezése Magyarországon, különös tekintettel az atlétikára. Külkereskedelmi Kar.

Biczó Flóra (2015) Az adóelkerülés helyzete napjainkban, különös tekintettel az offshore vállalatok és adóparadicsomok működésére. Külkereskedelmi Kar.

Biró Nikolett (2015) Az Európai Unió és a NATO kül- és biztonságpolitikai együttműködésének néhány kérdése, különös tekintettel a koszovói válság után betöltött szerepükre. Külkereskedelmi Kar.

Busa Tamás (2015) A Marketing újragondolása a közösségi média népszerűségének hatására. Külkereskedelmi Kar.

Buzási Bálint Gergely (2015) Megújuló energiák a fenntartható fejlődés tükrében. Külkereskedelmi Kar.

C

Cser Bernadett Mercédesz (2015) A kulturális rendezvényszervezés sajátosságai a Müpa Budapest bemutatásán keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Csingár Zoltán (2015) Automatizált, viselkedésalapú célzott hirdetések az online kommunikációban. Külkereskedelmi Kar.

Csonka Eszter (2015) Férfi női foglalkoztatásbeli különbségek : A nemek aránya és a teljesítmény közötti összefüggés. Külkereskedelmi Kar.

Csóka Petra (2015) A német és magyar környezeti és energiapolitikák komparatív tanulmánya. A megújuló energiaforrások helyettesíthetik-e a fosszilis energiahozdozókat, valamint fenntarthatóak-e? Külkereskedelmi Kar.

F

Farkas Alexandra (2015) Új Vitara ÉLETRE VALÓ - a legújabb Suzuki modell piaci bevezetése. Külkereskedelmi Kar.

Farkas József Dániel (2015) A működő üzleti modell felépítése, a siker alapfeltétele induló vállalkozásoknál. Külkereskedelmi Kar.

Fodor Dániel (2015) Lengyelország gazdasági teljesítményének egyedi volta a V4 országcsoporton belül. Külkereskedelmi Kar.

G

Göblös Gábor (2015) Shared Service Centerek szerepe a magyar gazdaságban a GE példáján bemutatva. Külkereskedelmi Kar.

H

Hamarics Dávid (2015) A magyar minőségi borok külkereskedelme és marketing programja az EU csatlakozás óta. Külkereskedelmi Kar.

Helyes Klaudia (2015) Megújuló energiaforrások az Európai Unió, valamint Magyarország energiapolitikájában. Külkereskedelmi Kar.

Horváth Kornél (2015) Tagállami szuverenitás változása az európai integráció tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Huszár Mátyás Krisztián (2015) Az Európai Unió kapcsolata Ukrajnával. Célok és kilátások az ukrán válság tükrében. Külkereskedelmi Kar.

I

Imre Ivett Nikolett (2015) Hulladékgazdálkodás gyakorlata az EU tagállam Magyarországon 2014-ben összevetés: Az Európai Unió irányelveinek megvalósítása a hazai környezetben. Külkereskedelmi Kar.

J

Jakab Máté (2015) Sportfinanszírozás- vizsgálódás a kosárlabda sportágban Mi változott meg kardinálisan a 2011-es látványsportokat támogató törvény bevezetésével. Külkereskedelmi Kar.

Juhász Dóra Lilla (2015) A banki kereskedelemfinanszírozás háttere és gyakorlata. Külkereskedelmi Kar.

K

Kalmár Brigitta (2015) Munka és család egyensúlya a Robert Bosch Kft.-nél. Külkereskedelmi Kar.

Kocsis Laura (2015) Az arany keresletét és kínálatát befolyásoló tényezők és azok változásai a XXI. században. Külkereskedelmi Kar.

Koncsár Tamás (2015) A Schönherz Iskolaszövetkezet stratégiája. Külkereskedelmi Kar.

Konrád Krisztián (2015) Magyarország energiapolitikájának alakulása és befolyásoló tényezői. Külkereskedelmi Kar.

Koshkina Alena (2015) „Az orosz-magyar kapcsolatok az elmúlt 20 évben". Külkereskedelmi Kar.

Kovács Ágnes (2015) Az egészségügyi közbeszerzések szabályozása és gyakorlati tapasztalatai. Külkereskedelmi Kar.

Kánvási Szilvia (2015) A Visegrádi Négyek gazdasága a rendszerváltástól napjainkig. Külkereskedelmi Kar.

Kőrösi Annamária Melinda (2015) A duális képzési rendszerben rejlő potenciál. Külkereskedelmi Kar.

M

Maksa Dániel (2015) Az EU és az USA gazdasági kapcsolatainak fejlesztése szabadkereskedelmi megállapodás útján. Külkereskedelmi Kar.

Mogyorósi Maja (2015) A 2014-2020-as időszak regionális politikája az Európa 2020 Stratégia tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Kinga (2015) Humánerőforrás menedzsment az Invitel Távközlési Zrt.-nél: Hogyan támogatja az üzleti eredményességet a vezetőfejlesztés. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Krisztina (2015) Az Európai Unió stratégiai partnersége a Dél-afrikai Köztársasággal. Külkereskedelmi Kar.

Molnár Nilla (2015) Az online marketing fejlődése és dinamizmusa, a magyarországi tendenciákkal összefüggésben. Külkereskedelmi Kar.

Morava Benedek (2015) Brazília gazdasága és regionális szerepe Latin-Amerikában. Külkereskedelmi Kar.

Munk Zsófia (2015) Kisvállalkozások működése a BPWS Kft. példáján bemutatva. Külkereskedelmi Kar.

Munkhbat Tamir (2015) A rendszerváltás utáni textil- és ruhaipari hanyatlás Magyarországon. Külkereskedelmi Kar.

Móder Krisztina (2015) Viselkedéstechnikai elemek változatai különféle kultúrákban - Kelet-Közép-Európa, Kína, Szaúd-Arábia. Külkereskedelmi Kar.

O

Ondruska Mátyás (2015) Németország az EU jelenlegi helyzetében, különös tekintettel a migrációs válságra. Külkereskedelmi Kar.

P

Patócs Viktória Anna (2015) A nők helyzete a Vodafone Szolgáltató Központ budapesti irodájában. Külkereskedelmi Kar.

R

Rónai Márió (2015) Az európai labdarúgás pénzügyeinek elemzése, különös tekintettel a "Nagy 5" és a magyar bajnokságokra. Külkereskedelmi Kar.

S

Schwarcz Ádám (2015) Egy vendéglátóiparban működő, magyar mikrovállalkozás üzleti forgalmának bővülése a Facebook-hirdetések által. Külkereskedelmi Kar.

Solti Bence (2015) Az Európai Unió energiastratégiája 1992-2030 között. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Eszter (2015) E-kereskedelem, marketing és a webáruházak. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Georgina Zita (2015) Mexikó kapcsolata az Európai Unióval, azon belül Magyarországgal, és lehetőségek a fejlődésre. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Olivér Albert (2015) Autonómia törekvések Európában - a skót és a katalán példa. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Réka (2015) Miért fontos a munka-magánélet egyensúlyának megtartása, és mit tehetünk megvalósulásának érdekében? Külkereskedelmi Kar.

Szabó-Lusztig Mónika (2015) Az EU közös kül- és biztonságpolitikájának néhány kérdése tekintettel a délszláv válságra. Külkereskedelmi Kar.

Szekeres Péter (2015) A cafeteria rendszer szerepe a munkavállalók ösztönzési lehetőségeiben. Külkereskedelmi Kar.

Szilveszter Bettina (2015) A munkaerő-közvetítő cégek szerepe a pályakezdők álláskeresésében. Külkereskedelmi Kar.

Szántai Judit (2015) A magyar devizahitel-válság tanulságai. Külkereskedelmi Kar.

Szépvölgyi Bettina (2015) Az Európai Unió közös migrációs politikájának fejlődése, az integráció elmélyülésének tükrében, jogi és szociológiai aspektusból. Külkereskedelmi Kar.

Szöllősy Fédra (2015) Az Európai Uniós támogatások jelentősége a hazai kis- és középvállalkozások fejlesztésében, egy sikeres hazai pályázat bemutatásával. Külkereskedelmi Kar.

T

Takács Noémi (2015) Németország külpolitikája a bilaterális kapcsolatok tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Takácsy Dorka Kornélia (2015) Az orosz néplélek a sztereotípiák tükrében- avagy hogyan tárgyaljunk hatékonyan orosz üzleti partnereinkkel. Külkereskedelmi Kar.

Turnai Bálint (2015) Élelmiszer-biztonság a vertikális agrárgazdasági integrációban, a Westfleisch cégcsoport példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Anita (2015) Migrációs válság Európában - Lehetséges-e közös európai megoldás a 2014-2015. évi migrációs folyamatok jelentette kihívásokra? Külkereskedelmi Kar.

U

Udud Tibor (2015) Az Európai Unió és Kína gazdasági kapcsolatai. Külkereskedelmi Kar.

Z

Zelei Ágota (2015) A svájci munkaerőpiac elemzése, különös tekintettel a világméretű pénzügyi-gazdasági válság és a bevándorlás hatásaira. Külkereskedelmi Kar.

Zsebe Klaudia (2015) Magyar-orosz gazdasági kapcsolatok, különös tekintettel az Oroszországba áramló magyar tőkére. Külkereskedelmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 00:00:32 CEST.