Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | K | M | O | P | S | T | V | Á | Ő
Találatok száma: 24.

B

Bereczki Melinda (2015) A képzés és a marketing szerepe a falusi turizmus működtetésében Fülöpszállás és környékén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bokor Orsolya (2015) A Marivaux Hotel Congress & Seminar Centre élőmunka- és létszámgazdálkodásának komplex elemzése - a gyakornokok bevonásának hatása a szálloda hatékony működésére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Boros Brigitta (2015) A Duna Borrégió jelentősége Magyarország turizmusában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Borsos Fruzsina (2015) Mallorca turisztikai imázsvizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

D

Diamant Máté Kristóf (2015) Víziturisztikai fejlesztések lehetőségei a Budapest- Közép-Dunavidék Idegenforgalmi régióban, illetve a Soroksári-(Ráckevei) Dunaág turisztikai hasznosíthatósága. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kisdéry Boglárka (2015) A Hungexpo Zrt. által szervezett kiállítások és egyéb rendezvények elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kárnics Kata (2015) Emlékhelyek és emlékmúzeumok változó szerepe a turisztikai kínálatban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Mayer Alexa (2015) Karácsonyi vállalati ünnepség szervezése és lebonyolítása a Confhotel példája alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mihályová Kristína (2015) Az utazási motiváció és a személyiségjellemzők összefüggései. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Muraközy Atilla (2015) Idegenforgalmi célú fejlesztések egy meghatározott kistérségben – komplex elemzés. (Siófoki kistérség). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Máté Krisztina (2015) A légi forgalom átalakulása Európában az elmúlt évtizedekben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

O

Okner Tamás (2015) AZ ACCOR ÉS A MARRIOTT NEMZETKÖZI MÁRKA ÖSSZEHASONLÍTÓ ELEMZÉSE A COURTYARD BY MARRIOTT BUDAPEST CITY CENTER ÉS A NOVOTEL BUDAPEST CENTRUM SZÁLLODÁKON KERESZTÜL. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Perity Mercédesz (2015) Észak-Olaszország vendégforgalmának bemutató elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pfeiffer Veronika (2015) Budapest, Bécs, Prága városlátogató turizmusának összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Samu Veronika (2015) Magyarország beutazó turizmusának fejlesztési lehetőségei a török piacra specializálódva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Simkó Péter (2015) Mozgássérültek, a Balaton régió turizmusfejlesztésének új célcsoportja. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Beáta (2015) Kaposvár és környékének turizmusa, turizmusának fejlődése, és annak fejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szűcs Anikó (2015) A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége helye és szerepe a magyar turisztikai piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Takács Márton (2015) Egy négycsillagos budapesti szálloda megvalósíthatóságának vizsgálata nemzetközi standardok alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Varga Bettina (2015) Budapest és Prága konferenciaturizmusának összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Völgyi Fruzsina Rebeka (2015) Legendák és mondák nyomában a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vörös Ágnes (2015) Idegenforgalmi célú fejlesztések Tiszakécskén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Á

Ádám Nikoletta (2015) A gasztronómiai programok és népi ételek megjelenésének hatása Szekszárdon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ő

Őszi Viktória Hajnalka (2015) A Hotel Fortuna Budapest Hotelstars EU minősítési akcióterve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 21. 20:57:33 CEST.