Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: G | K | M | S | T | Z
Találatok száma: 9.

G

Gellén Dorina (2016) A klimatikus gyógyturizmus helyzete és fejlesztési lehetőségei Lillafüreden. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Karancsi Dóra (2016) A szolgáltatásmarketing vizsgálata az art'otel budapest (****) példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kis Vivien (2016) A Régió-10 Kft. rendezvényszervezői tevékenysége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kálmán Karina (2016) A márkanév, mint árképző tényező. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Matlák Dóra (2016) Az aktív sportturizmus lehetőségei Magyarországon, külföldi példák a fejlesztési irányokra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Márta (2016) Készpénzkímélő fizetési eszközök használata és hatásuk az utazási iroda likviditására. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Somogyi Luca (2016) Sajátos kulturális attrakciók jelentősége és kommunikációja Budapest turisztikai kínálatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Tordai Vivien (2016) Aktívan a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai régióban - A természetjárás és egyes ágazatainak bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Z

Zajkó Laura (2016) Családbarát szállodák Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 23. 04:18:46 CEST.