Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | G | H | K | L | M | O | P | R | S | T
Találatok száma: 25.

A

Ambrusz Nikoletta (2014) Az írországi falusi turizmus vizsgálata a látogatók, a kereslet és kínálat, valamint a területfejlesztés tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Andula Viktória (2014) Egy új szálloda turizmusra gyakorolt hatásának vizsgálata Szegeden, az Art Hotel Szeged példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Antal Krisztina (2014) Kastélyok és kúriák hasznosítási lehetőségei Békés megyében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

B

Balogh Szilvia (2014) Sportrendezvények szerepe a turizmusban a Budapest Sportiroda példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

C

Csanálosi Zsófia (2014) Heves megye egészségturizmusának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

D

Deák Zsófia Janka (2014) Szállodai árképzési módszerek a Corinthia Hotel Budapest példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Göndöcs Bálint (2014) Az ifjúsági turizmus összehasonlító elemzése Magyarország és Spanyolország példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Hojnyák Dalma (2014) A turizmus szerepének bemutatása Isztambulban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kelemen Ádám (2014) Az Aranybánya Üdülőpark komplex elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Király Márta (2014) A Nyugat-Dunántúl, mint üdülőterület életciklusa és stratégiái (2000-2013). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Krajnyik Cintia Dóra (2014) Budapesti luxusszállodák marketingtevékenységének összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kővári Krisztina (2014) A dinamikus árképzésben rejlő bevételnövelési lehetőségek vizsgálata a turisztikai szolgáltató szervezeteknél, kiemelve a szállodai Revenue Management szerepét és fontosságát. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

L

Lányi Nóra (2014) A kalandturizmus nemzetközi helyzete, kiemelten vizsgálva a hazai kiutazó piac jellemzőit. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Manek Fanni Bernadett (2014) Budapest és Bécs turizmusának kulturális-gazdaságtani összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Maroshi Beáta (2014) A falusi turizmus jelentősége és szerepe a vásárosnaményi és a fehérgyarmati kistérségben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mihályi Júlia (2014) Új piaci szegmensek a hazai beutazó turizmusban: A fogászati turizmus vizsgálata Sopronban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mód Dzsesszika (2014) Spa részleg kínálatának kialakítása a budapesti ötcsillagos szállodák esetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

O

Orbán Eszter (2014) Irodalmi emlékhelyek a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Patai-Lázár Emese Julianna (2014) Az egészségturizmus keresleti és kínálati piacának elemzése Budapesten 2007 és 2014 között. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Párzsi Helén (2014) Budapest Prága Bécs marketing-kommunikációjának összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pátkai Anna (2014) „Több mint fürdő”-k avagy a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum, valamint a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Rácz Adrienn (2014) Vendégszegmens vizsgálat és értékesítési politika a Novotel Budapest Centrumban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Répás Szilvia (2014) Budapesti kereskedelmi szálláshelyi kisvállalkozások sajátos létesítési, szervezési, működési és gazdálkodási kérdései. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Somogyi Réka (2014) Bicskei Kistérség, Idegenforgalmi célú fejlesztések - komplex elemzés. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Tamaskovics Lilla (2014) Számokban utazunk - A szállodai mutatószámrendszer két oldala. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:04:22 CEST.