Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | F | G | S | T
Találatok száma: 9.

B

Boros Barbara (2015) Versenytársa lehet-e a Hungexpo Zrt.-nek a SYMA Rendezvényközpont az Utazás Kiállítás megszervezésében? - Kiállítási helyszínek összehasonlítása -. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Borza Valentin (2015) The Leading Hotels of the World - Miben rejlik a világ legjobb szállodáinak különlegessége a spanyolországi Hotel Botanico and the Oriental Spa Garden példája alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

F

Füzesi Dóra (2015) Magyarország lovasturizmus lehetőségei a Budapest-Közép-Duna-vidék és az Észak-Magyarország régióban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Greksa Viktória (2015) Az Aquincum Hotel Budapest bemutatása és szolgáltatásminőség vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gál Anett (2015) A magyarországi beutazó turizmus alakulása az elmúlt 10 évben (2004-2014). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Szabó Zita Katalin (2015) Ausztria és Karintia turizmusának keretfeltételei, problémaközpontú elemzése és megoldási javaslatok. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szeredai Farkas Zsolt (2015) A Danubius Health Spa Resort Hélia szerepe a magyar gyógyturizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Tolnai Judit Anna (2015) Boscolo Budapest Autograph Collection ***** superior szálloda tevékenységének komplex bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Rita (2015) A fesztiválok városa Sopron. A város idegenforgalmának elemzése a jelentősebb fesztiválok, kiemelten a VOLT Fesztivál hatásait vizsgálva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 21. 21:22:56 CEST.