Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | G | H | I | K | P | S | T
Találatok száma: 14.

B

Banai Imola (2015) A nevelés színterei, avagy szocializáció családon innen és családon túl. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Beke Istvánné (2015) A Dabasi Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium marketingterve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bimbó Róbert (2015) A pedagógusok életét, munkáját, társadalmi és személyes közérzetét befolyásoló tényezők három dél-magyarországi iskolában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

C

Czupi Tilda (2015) Csoportfolyamatok egy középiskolai osztályban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Galambos Orsolya (2015) Mi motiválja a gyerekeket a tanulásban? Milyen szerep jut a külső és belső indítékoknak? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Hermann Viktor (2015) Modern oktatási módszerek hatékonysága a mai középiskolás fiatalok körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Gáborné (2015) Nyelvtanulási és szakmai teljesítmények, valamint a külföldi munkavállalási kedv kapcsolata kereskedelmi és vendéglátóipari szakképző iskolások körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

I

Iváncsevits Gábor (2015) A 7 tényezős marketing-mix bemutatása a Chevrolet márka példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kelemen Erzsébet (2015) Nyíregyházi Szc Teleki Blanka Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma szakmai oktatási színvonalának bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Pékné Beke Renáta (2015) Alapítandó oktatási vállalkozás marketing terve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Sajti Gréta (2015) A pedagógusok mentális egészségét befolyásoló tényezők, különös tekintettel a burnout szindrómára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Tátrai- Magyar Szilvia (2015) A középiskolai tanárok pályaképe napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Eszter (2015) „Az élet Coke oldalán” azaz, hogyan jut el hozzánk egy palack Coca-Cola. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóthné Horváth Éva (2015) A kisújszállási Illéssy Sándor Baptista Szakközépiskola És Szakiskola marketingterve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:05:49 CEST.