Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | J | K | N | O | P | R | S | T | Ú
Találatok száma: 18.

A

Alexa Attila János (2017) Új gépjármű értékesítési tevékenységek vizsgálata a Gablini Kft-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

B

Barbarics Kata Klára (2017) Zara Magyarország Kft. működésének vállalatgazdasági elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bera Katalin (2017) A SZÉP Selfness KFT értékesítési tevékenységének elemző bemutatása és környezetbarát vállalatirányítás lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Blézer Petra (2017) Millerius Kft.-Lipóti Pékség marketingkommunikációs tevékenysége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

C

Czerman Réka (2017) Blog, mint PR eszköz. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

J

Jantos Anita (2017) Az építőipar trendje a gyártó szemével - A Baumit Kft. válaszai a piaci tendenciák kihívásaira -. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kozabel Mercédes Claudia (2017) A KSB Szivattyú és Armatúra Kft. beszerzési folyamatainak megtervezése és kivitelezési feladatai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kristóf Kitti (2017) A MAGYAR PÉNZÜGYI KULTÚRA BEMUTATÁSA AZ AEGON PRÉMIUM TEVÉKENYSÉGE ALAPJÁN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

N

Nyitrai Edina Terézia (2017) Környezetbarát csomagolóanyagok és azok fogyasztói szokásainak elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Nyíri Valentin (2017) ONLINE MARKETING NAPJAINKBAN - GYAKORLATOM A CEWE-NÉL. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

O

Orgyán Bence (2017) EGY IDEGENFORGALMI SZOLGÁLTATÓ VÁLLALKOZÁS MARKETING STRATÉGIÁJÁNAK BEMUTATÁSA. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Práczki Zoltán Szilveszter (2017) A Ventil Épületgépészeti Kft. raktározási feladatainak, valamint a szállítmányozási tevékenységének megszervezése és kivitelezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Repa Orsolya (2017) Analysis of sports marketing and sponsorship activities – Red Bull Hungary Ltd. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Szigyártó Viktor (2017) A közúti árutovábbítás nehézségei a Waberer's International Zrt.-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Takács Dániel (2017) Az Egészség Univerzum kialakítása az Auchan Magyarország Kft-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Barbara (2017) AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT SZEREPE AZ ÁRUTOVÁBBÍTÁS KOORDINÁLÁSÁBAN A SEWS KOMPONENS ÉS ELEKTRONIKA EURÓPA KFT-NÉL. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tőzsér András (2017) A professzionális kozmetikai piacon működő kis-és középvállalkozások, és a Paris Cosmetic Kft. online marketing eszközeinek vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ú

Újmári-Tóth Gréta (2017) RAUCH HUNGÁRIA KFT TEVÉKENYSÉGÉNEK ÉS PIACI KÖRNYEZETÉNEK ELEMZÉSE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 22:23:41 CEST.