Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | F | G | H | K | M | N | O | P | R | S | T | V
Találatok száma: 33.

A

Andrássy Rebeka (2017) A közúti árufuvarozás megvalósulása a NetComWare Kft. tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

B

Balogh Dóra (2017) Kisállatok szállítása a légi közlekedésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Boros Mercédesz (2017) A közúti árufuvarozás költségei a nemzetközi logisztikában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

F

Földi Bianka Johanna (2017) Egy természetes összetételű kozmetikumokat értékesítő vállalkozás létesítése és bevezetése a piacra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Gellai Tamás Béla (2017) Göngyöleg-raktározási módszerek bemutatása és optimalizálása A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Györkő Dániel Viktor (2017) A Buszesz Zrt. ellátási láncának és raktározási folyamatának bemutatása és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Hevér Bence (2017) A fenntartható ellátási láncok, azok környezeti hatásai és a reverse logistics. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Zsanett (2017) A Robinia Group Kft. beszerzési folyamatainak bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Klopfer Áron (2017) A Kínából származó termékek beszerzésének és ezek Magyarországon történő tovább értékesítési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Knáb Réka Éva (2017) A Tyco Electronics Hungary Kft. bemutatása és kiszállításainak optimalizálása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kántor Lilla (2017) Nagyvállalati tervezésben rejlő lehetőségek a controlling világában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Major Bettina (2017) Logisztikai folyamatok a Nilfisk Production Kft. tevékenységében, fókuszban a disztribúció. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mihalik Gyöngyvér (2017) Beszerzési stratégia készítése egy speciális műanyagfajtára a CLAAS vállalatcsoport részére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mátrai Eszter (2017) Ellátási folyamatok rendszerszintű háttere A minőségfejlesztő részleg könyvelési folyamatának optimalizálása a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mátyus Viktor (2017) A BKV Vasúti Járműjavító Szolgáltató Kft. raktári tevékenységének vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mészáros Dóra (2017) Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. beszerzéséhez tartozó gyártószerszám élettartam vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

N

Nagy Ivett Krisztina (2017) EGY EGÉSZSÉGES KÁVÉZÓ BESZERZÉSI ÉS RAKTÁROZÁSI FOLYAMATAINAK TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

O

Ocsenás Kristóf (2017) A ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. beszerzési politikájának bemutatása, és a beszerzés gyakorlatának értékelése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Olajos Richárd (2017) A Del Pierre Central Europe Kft. tevékenysége, fókuszban a beszerzési folyamatok elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Orbán Viktória (2017) A fenntartható fogyasztói szokások elemzése Magyarországon és Németországban, fókuszban az ökotermékek. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Perei Kitti Andrea (2017) A Shoptec Kft. beszerzési folyamatainak optimalizálása A belső vevői elégedettség és a csomagolóanyag raktározás optimalizálása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Probáld Ervin Milos (2017) A METRO Kereskedelmi Kft. ellátási lánc felépítésének és logisztikai folyamatainak bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Reif Dániel (2017) Az ellátási lánc menedzsment folyamatainak elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rosta Zita (2017) A Pop-up házak piaci bevezetése Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Sebestyén Nikolett (2017) A Telekom Volt Fesztivál marketingstratégiájának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Kinga (2017) A Ghibli Kft. új, kínai viszonylatához kapcsolódó szállítmányozási tevékenységek megszervezése és kivitelezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Kitti Karina (2017) A hazai kávéházlátogatási és kávéfogyasztási szokások elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szilágyi Zsófia (2017) A Batki-Trans Kft. tevékenységének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szoboszlai Lilla (2017) Projektmenedzsment a Robert Bosch GmbH-ban. Validációs projektek összehasonlítása a konszern leányvállalatai között. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Tisza Brigitta (2017) Tengeri gyűjtőkonténeres szállítmányozás bemutatása és elemzése a DHL Global Forwarding vállalatán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Varga Bernadett (2017) A Lissé Édességgyár Kft. ellátási láncának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Bernadett Ágnes (2017) SZOLGÁLTATÓKÖZPONTOK SZEREPE AZ ELLÁTÁSI LÁNCBAN: Beszerzési tevékenység a Roche SSC példáján keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

Varga Péter (2017) A beszállítókkal való kapcsolat megfelelőségének vizsgálata a Sanofi-Aventis/Chinoin Zrt. esetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 05:12:29 CEST.