Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | E | H | K | L | M | R | S | V
Találatok száma: 20.

B

Bende Tamás (2018) Az Ikarus Egyedi Kft. Ellátási Láncának Elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bukros Katalin (2018) A Cargo-Partner cég tevékenységének vizsgálata, fókuszban a vízi szállítmányozás. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

D

Dein Gábor (2018) Az internetes kiskereskedések munkáját támogató és segítő kiscsomagok disztribúcióját végző vállalkozások működésének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dudás Boglárka (2018) A Robert Bosch Kft. logisztikai szolgáltatóinak teljesítménymérése adott KPI mutatók bemutatásán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dóri Tamás István (2018) DB Schenker Kft. tevékenysége, fókuszban a tengeri szállítmányozás sajátosságainak vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

E

Együd Nikoletta (2018) A Duna-Dráva Cement Kft. környezetvédelmi és CSR tevékenysége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Eőry Dávid (2018) A gyártási és azt előkészítő folyamatok vizsgálata egy magyarországi termelő vállalatnál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Horváth László (2018) A Poppy Seed Kft és annak tevékenységének elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kiss Imre Ákos (2018) Logisztikai szolgáltatások jelene és jövőbeni alakulása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Fruzsina (2018) A Clarion Hungary Elektrotechnikai Kft. működése, fókuszban a környezetbarát tevékenység elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kós Gábor (2018) A Szimpla Kert tevékenységének elemzése a 7P alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

L

Lacza Zsanett Zsanett (2018) A PAKSI ATOMERŐMŰ RAKTÁRAINAK TÁROLÁSI ÉS ANYAGMOZGATÁSI RENDSZERÉNEK KRITIKAI ELEMZÉSE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Majoros Krisztina (2018) A Woco Ipartechnika Kft. tevékenységének vizsgálata-fókuszban a göngyöleggazdálkodás. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Medve Mónika (2018) A Mitsuba Automotive Systems of Europe Kft anyag-és információáramlási rendszere, kritikai elemzés. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Milichovszky Nóra Judit (2018) A Hungarotrans Sped Kft. szállítmányozási tevékenységének megszervezése és kivitelezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Ronyecz Gábor (2018) A szálanyagok raktározásának, tárolásának nehézségei az ASG Kft.-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Schweininger Ádám (2018) A Vincotech Kft. beszerzési tevékenységeinek elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Dorina Linda (2018) AZ ÖSZTÖNZÉSI RENDSZER ELEMZŐ BEMUTATÁSA EGY AMERIKAI MLM LEÁNYVÁLLALATNÁL. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Fanni Enikő (2018) Az adott cég beszerzési folyamatainak megtervezése és kivitelezési feladatai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Volper Annamária (2018) Marketingstratégia a Perenna Palacsintázó piaci bevezetéséhez. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:06:44 CEST.