Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | K | L | M | N | P | R | S | T
Találatok száma: 14.

B

Balogh Renáta (2015) Egy fiatal vállalkozás kezdő lépései, azaz a Vmatex Solutions Kft. tevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Barát Dávid (2015) A Rail Cargo Hungária Zrt. gabonafuvarozásában rejlő új lehetőségek. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bánó Helén (2015) A megsemmisítéstől megmentett élelmiszerek útja a végső felhasználásig az Élelmiszerbank közreműködésével. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kiss Csilla Nikolett (2015) Árufuvarozási és szállítmányozási feladatok elemzése a Rail Cargo Terminal - BILK Zrt-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

L

Lassú Gábor (2015) Az AIESEC Magyarország szervezeti értékeinek külső kommunikációja, stratégiai üzenetek programokon keresztül történő átadásának hatékonyság vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Mladoniczki István (2015) SPAR Logisztikai központ raktározási feladatai hűtött területen. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

N

Nagy Dorina (2015) A Sanofi- Aventis Zrt. ellátási láncának vizsgálata a készletgazdálkodás és a partnerkapcsolat építés területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Novák Bence (2015) Az ügyfélriport, mint értéknövelt szolgáltatás bemutatása és automatizálásának elemzése a DHL Globál Szállítmányozási Kft.-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Bernadett (2015) Primer kutatás alapján a Porsche, Audi, Skoda márka megszemélyesítése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Palencsar Bernadett (2015) Egy kerékpár nagykereskedés ellátási láncának elemzése és rövid távú jövője. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Rozancsugov Kirill (2015) A DB Schenker Hungária Kft. logisztikai folyamatainak és gazdasági működésének vizsgálata és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Somodi Jennifer (2015) A bórsav ellátási folyamata a paksi atomerőműben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Sára (2015) Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. raktározási tevékenysége - Különös tekintettel a hulladékkezelési folyamatok vizsgálatára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Tóth Bernadett (2015) A Porsche Hungaria újautó logisztikai rendszerének vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:06:47 CEST.