Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | E | F | G | K | M | P | S | V | Á
Találatok száma: 22.

B

Balázs Bence (2016) A General Electric veresegyházi Power egységének vállalatgazdasági elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Biró Enikő (2016) Steel Eagle Commerce nemzetközi kereskedelmi tevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bohn Ildikó (2016) A dm Kft. raktározási feladatainak megszervezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bándy Gergely (2016) Trendek, változások az ellátási láncokban a technológiai fejlődés hatására. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bányay Gábor (2016) A Knorr-Bremse Kft. gyártáslogisztika folyamatának fejlesztési lehetőségei az outsourcing területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

D

Deák Eszter (2016) A Robert Bosch multinacionális vállalat európai szállítmányozói központ struktúrája, centralizálásának hatásmechanizmusa. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

E

Eőry Dávid (2016) A Nilfisk Production logisztikai folyamatainak elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

F

Fejes Márk (2016) Az Audi Hungaria Motor Kft. környezetvédelmi és társadalmi tevékenységeinek vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fodor Krisztina (2016) Multinacionális cég ellátása a Ghibli Kft. által. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Grimm Erika (2016) Egy szállítmányozó cég működésének vizsgálata a Ferrara 2006 Kft. példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kacz Ádám (2016) Drónlogisztika, mint innováció az ellátási láncokban , különösképpen a CEP piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kaldenekker Nikolett (2016) Knorr Bremse Fékrendszerek Kft. Logisztikai és Raktározási Tevékenységének Bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kecskeméti János (2016) Adott kisvállalkozás stratégiai elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Kitti (2016) A Stabil-Invest Kft marketingaktivitásának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Muliter Dávid (2016) A Vincotech Kft. tevékenységének sajátosságai, fókuszban a beszerzés tevékenységének vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Ponyiczki Alexandra (2016) Tengeri konténeres szállítás az ASECO Container Services Kft. gyakorlatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Szelőczei Dóra (2016) Az SAP rendszer bemutatása és használatának vizsgálata az Electrolux Lehet Kft-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szentmiklóssy Viktória (2016) A 2016-os CSIO***W GRAND PRIX BUDAPEST nemzetközi díjugrató verseny szervezése és lebonyolítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szuromi Lilla (2016) A Sony televízió üzletágának ellátási lánc vizsgálata egy konkrét példán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Vinyei Kitti (2016) A Robert Bosch Kft fuvarszervezési folyamatai: fókuszban a fuvarszervezési kommunikáció. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Á

Ábendschein Szilvia (2016) A készletgazdálkodás vizsgálata az Eurosco Kft-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Árki Viktória Alexandra (2016) A Waberer's - Szemerey Logisztika Kft. raktározási tevékenysége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:06:46 CEST.