Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | F | G | J | L | M | P | R | S | T | V
Találatok száma: 18.

B

Blumenthal Szilárd (2017) Siemens Transzformátor zrt. kereskedelmi tevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bélteczky Bence (2017) A sörpiac sajátosságainak vizsgálata a fogyasztói szokások tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

C

Csendes Réka Viktória (2017) A Propex Fabrics Kft. szállítmányozási tevékenységének megszervezése és kivitelezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

F

Fehér Péter Krisztián (2017) Kereskedés Tőzsdei Indexekkel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fenyvesi Nikoletta (2017) A Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. raktározási tevékenysége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Győrvári Sára (2017) Szervezeti magatartás kihatása a logisztikai folyamatokra a Békás Kft.-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

J

Joó Zoltán (2017) Egy vendéglátó egység nyitásának a lehetősége egy konkrét piaci környezetbe helyezve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

L

László Zsófia (2017) A Kábel Team Kft. beszerzési folyamatainak megtervezése és kivitelezési feladatai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Megyesi Anna (2017) A NON-FOOD II. TERMÉKEK BESZERZÉSI FOLYAMATÁNAK VIZSGÁLATA A SPAR MAGYARORSZÁG KFT-NÉL. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Montskó Renáta (2017) Megrendelési folyamatok elemzése és hatékonyságvizsgálata az LG Electronics Magyar Kft.-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Pribelszki Dániel (2017) Az intermodális fuvarozás nehézségei a Rail Cargo Terminal BILK Zrt. tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Ribai Róbert (2017) A Duna-Dráva Cement Kft. szállítási tevékenységének megszervezése és kivitelezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Szakal Eszter (2017) Jelzáloghitelek árazása a Budapest Bank gyakorlatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szedlák Anikó (2017) Egy új telephely meghatározása a Tatár Pékség Kft. disztribúciós hálózatának vizsgálata által. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szkladányi Dóra (2017) A Rail Cargo Terminal-BILK Zrt. szerepe az ellátási láncban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sárközi Szilárd (2017) Beszerzés szervezete a MOL-Nyrt-ben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Tóth Márton (2017) A CIB Bank Zrt. központi beszerzési folyamatainak elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Végh Péter (2017) A Gelbmann Kft. működésének elemzése, fókuszban a környezettudatos tevékenysége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:06:47 CEST.