Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | F | G | M | N | S
Találatok száma: 9.

B

Bejczi Péter (2015) Az elektronikus megtett úttal arányos útdíj magyarországi bevezetésének fuvarpiaci hatásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Budavári Kata Petra (2015) Waberer's-Szemerey Logisztikai Kft raktár logisztikai munkamenetének a szervezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

F

Faragó Szilvia (2015) A közúti árutovábbítás bemutatása és elemzése az Infineon Technologies Cegléd Kft. példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Gombkötő Bálint (2015) A Georgikon Coop Zrt. ellátási láncának bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Györkő Dániel Viktor (2015) A Buszesz Zrt. ellátási láncának és raktározási folyamatának bemutatása és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Medve Dániel (2015) A Sofitel Budapest Chain Bridge beszerzési folyamatainak megtervezése és kivitelezésének feladatai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

N

Nagy Jennifer (2015) Az adott cég raktározási feladatainak megszervezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Spielmann Laura (2015) Eisberg Hungary Kft. ellátási láncának elemző vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sultis Renáta (2015) Az adott cég raktározási feladatainak megszervezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 22:04:53 CEST.