Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | F | G | I | K | M | N | P | R | S
Találatok száma: 19.

A

Androvicz Máté János (2014) Az SAP rendszerek megvalósulása a logisztikában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

B

Balogh Ágnes (2014) A Lean menedzsment bevezetésének és következményeinek vizsgálata a Bunge Zrt. vállalatnál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

C

Chudo Péter (2014) Veszélyes áru árutovábbításának vizsgálata az ABS Bonifer Hungary Kft. gyakorlatán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Császár Franciska (2014) Egy főzőiskola üzleti terve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

F

Forgó Fanni Eszter (2014) Az impulzív vásárlás szerepe az on-line kereskedelemben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Franczik Petra (2014) Szállítmányozás a Sanofi Zrt.-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Gonda Csilla (2014) A göngyölegek töltési mennyiségének optimalizálása és ennek kihatásai az ellátási láncra a kecskeméti autógyárban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

I

István Balázs (2014) A hazai B2B elektronikus kereskedelem sajátosságai és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kicska Tamás (2014) A logisztika autóiparra gyakorolt hatásai a VW csoport példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Gergő (2014) BELÉPÉS A SZIGETELÉSI PIACRA, AVAGY A RAPIDSIL SYSTEM KFT. INNOVATÍV TERMÉKEI ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI STRATÉGIÁJUK. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Major Attila (2014) A HU-GO elektronikus útdíjrendszer vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Moharos Lilla (2014) Új reklamációs rendszer bevezetése a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár Pálma (2014) A Taghleef Industries Kft. logisztikai tevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Murvai Adrienn (2014) A gyógyszerlogisztika feltétel- és követelményrendszere a Trans-Sped Kft. gyakorlatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

N

Nagy Eszter (2014) A Nordtek Imexco Kft. készletgazdálkodásának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Petrányi László Tamás (2014) A 2013. évi Útdíj törvény hatásának vizsgálata a közúti fuvarozással, szállítmányozással foglalkozó KKV-k esetén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Rozgonyi Zsófia (2014) A légi fuvarszervezés bemutatása a Geodis Calberson Hungaria Kft.-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Said Sára Gülshan (2014) Egy kezdő vállalkozás üzleti terve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Gábor (2014) Az indirekt beszerzés központosítása a Robert Bosch Kft-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 01:00:51 CEST.