Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | G | H | L | M | R | S | V
Találatok száma: 13.

B

Balonyi Áron (2016) Az Ikarus Járműtechnika Kft. tevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bodon Bence (2016) Eredmények és problémák az operatív anyagbeszerzés területén a MOL Nyrt. példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bányai Dorottya (2016) A Vatera térhódítása és vásárlói szokásainak vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

D

Dani Dorottya (2016) Szállítmányozási és árufuvarozási feladatok elemzése az Auchan Magyarország Kft. vonatkozásában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Gáll Csilla (2016) Az egészséges táplálkozás sajátosságai, fókuszban az Update termékek vásárlói szokásainak vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Hagyák Márton (2016) Az Euromedic Trading Kft. és a Creative World Kft. bérraktározási kapcsolatának hatékonysági vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

L

Lesznóczki Dávid (2016) Rail Cargo Hungaria Zrt. gáz-elegy továbbításának elemzése, költséghatékonysági és környezetvédelmi szempontból. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Marczer Anna (2016) Keresőmarketing, a Zwack webshop tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Máté Villő (2016) Contact Center outsourcing folyamatának bemutatása egy konkrét vállalat példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Reitinger Mercédesz (2016) A főbb logisztikai tevékenységek meghatározása és a Philatelia Hungarica Kft. raktározásának bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Szenohradszki Sándor (2016) A Vincotech Kft. tevékenysége és annak környezetre gyakorolt hatásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Vajda Péter (2016) Az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer hatásai egy vállalat szemszögéből. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vágó Alexa (2016) A NetComWare Kft logisztikai tevékenységének vizsgálata és vevőelégedettségének mérése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:03:26 CEST.