Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | F | K | M | P | R | S | V | É
Találatok száma: 16.

B

Balás Bálint (2015) A hazai kis- és középvállalkozások helyzete és a Prime Rate Kft. logisztikai tevékenységének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Balázs Eszter (2015) Az áruáramlási folyamatok vizsgálata a Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. egy adott üzletén keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Barta Szabina Andrea (2015) Egy konkrét vállalkozás marketing logisztikájának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Búza Bence (2015) Mozgó kereskedelem a Dunán avagy venni vagy bérelni? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

F

Fehér Cintia (2015) Cheminova Magyarország KFT. árutovábbítási feladatainak koordinálása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Földesi Adrienn (2015) A felsőoktatási intézmények kiválasztásában szerepet játszó stratégiai elemek. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Király Szabolcs (2015) A Schenker Kft. szállítmányozási tevékenységének megszervezése és kivitelezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kocsó Dániel (2015) A Nilfisk-Advance Kft. beszerzési folyamatainak megtervezése és kivitelezési feladatai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Mészáros Zsolt (2015) A Richter Gedeon NyRt. magasraktár technológiájának és munkaszervezésének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Pataki Csaba (2015) A WOCO Ipartechnika Kft. raktározási feladatainak megszervezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pencz Yvette (2015) Import irányú FCL szállítmányozás kritikai elemzése a Liegl & Dachser Kft-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Rejtő Nikolett (2015) Az ellátási lánc bemutatása és elemzése a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. életében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Szabó Zsófia (2015) Egy sajátságos szolgáltató vállalkozás működésének vállalatgazdasági elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szkladányi Dóra (2015) A Rail Cargo Terminal-BILK Zrt. szerepe az ellátási láncban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Vidiczki Danica (2015) A GSP Global Szerviz Partner Kft. raktárlogisztikai folyamatainak vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

É

Éliás Kinga (2015) Az ügyfélkapcsolati osztály jelentősége és a vevő- kiszolgálási színvonal fejlesztése a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. -nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:04:09 CEST.