Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | F | G | H | J | K | L | M | P | S | T | V
Találatok száma: 28.

B

Balázs Andrea (2016) Marketingkommunikáció eszközei, azok alkalmazási köre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bicsák Tamás (2016) Elanders Hungary piaci pozíciója, vevőkkel való kapcsolata és annak háttere. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Borus Attila (2016) Az Oktatási Hivatal emberi erőforrás gazdálkodásának jellemzői, létszám és bérgazdálkodásának jellemzői, informatikai megoldása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Csernovicz Zsófia (2016) Egy beruházási projekt megvalósítása és finanszírozása a Pannon Egzakt Tanácsadó és Szolgáltató Bt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

D

Deli Renátó (2016) Az önkormányzati rendszer átalakulása Magyarországon. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

F

Farkas Gréta (2016) A Flextronics International Kft. előrejelzési folyamatának (forecasting) elemzése a controlling gyakorlatán keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Fényes Dóra (2016) Starschema Kft. fejlesztés politikája, fejlesztési területei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Gálig Tímea (2016) A Metró Infrastruktúra Főmérnökség üzemeltetési költségeinek bemutatása, jellemzői, kiemelt figyelemmel a DBR metróvonal létszámszükségletére, és üzemeltetési feladataira. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Horváth Szabina (2016) A földforgalmi törvény hatása a földek tulajdonjog szerzésére és a gazdálkodókra. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

J

Juni Kitti (2016) Településfejlesztés Európai Uniós programokkal Gellénházán a 2014-2020-as programozási időszakában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Kaszás Alexandra (2016) Európa Napok 2016. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kiss Gabriella (2016) A projektmenedzsment szerepe egy kereskedelmi tevékenységet folytató vállalat életében/Az emberi erőforrástervezés problematikája a projektekben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kocsi Dóra (2016) Egy termék árképzési folyamatának bemutatása egy multinacionális bérgyártó cégnél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Koronics Cintia (2016) Egy vállalat pénzügyi tervének összeállítási folyamata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kámán Noémi (2016) A Baki Közös Önkormányzati Hivatal felépítése, működése önkormányzati környezetben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

L

Lakatos Dominika (2016) Követeléskezelés bemutatása a Refero Credit Zrt. működésén keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Lugosi Sándorné (2016) A Magyar Államkincstár szerepe és lehetőségei az állampapírok népszerűsítésében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lugosi Viktória (2016) Gépészeti projektek erőforrás tervezése és projekt kontrollingja. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Márton Renáta (2016) Az Anton Kft logisztikai rendszere, megoldásai, beszerzési rendszere és informatikai támogatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

P

Papp Adrienn (2016) Co-creation módszerek szerepe és jelentősége a projektek megvalósulási folyamatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Petes Roxana Leila (2016) Logisztika a vasúti- és mezőgazdasági gépjárművek alkatrészellátásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

S

Samu Viktória (2016) Az Igazságügyi Hivatal gazdálkodása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szaniszló Alexandra Krisztina (2016) Egy projekt és a projektmenedzsment megvalósulása egy multinacionális cégnél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szujker Viktória (2016) A Zala Megyei Kormányhivatal 2014.-2015. évi költségvetési beszámolóinak összehasonlítása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

T

Toplak Tícia (2016) Creaweb Online Rendeléskezelő felület, mint kommunikációs eszköz. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Vivien (2016) A bankok piaci helyzete, vevőkapcsolati rendszere, s jellemzői, valamint informatikai támogatása, a Raiffeisen Bank példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Vatics László (2016) Mikro- és kisvállalkozások kamattámogatása, és a program tapasztalatai a ZMVA-nál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Virág Erika (2016) Kis- és középvállalkozások helyzete és finanszírozási lehetőségei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 14:18:57 CEST.