Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | H | I | J | K | L | M | N | O | P | S | T | V
Találatok száma: 25.

B

Balla Soma (2018) A fintech vállalkozások hatása a pénzügyi szektorra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Hideg Katalin (2018) Beszerzési projekt tervezése és vizsgálata a projektmenedzsment nézőpontjából. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Emese (2018) A sikeres vevőkiszolgálás és a logisztika kapcsolata az ellátási láncban – egy logisztikai szolgáltató vállalat folyamatainak bemutatásával. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Valentina (2018) Mikrovállalkozás kapacitásbővítése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

I

Imhof Attila Bence (2018) A termékesítés folyamata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

J

Jakab Zsolt (2018) Ügyfél-elégedettség szerepe a Budapest Bank fiókhálózatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kun Éva (2018) Pályázati lehetőségek és projektek hazánk javítóintézeteiben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kárai Eduárd (2018) Gyártásfejlesztési projektmenedzsment egy multinacionális autóalkatrész gyárban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

L

Lengyel Ágnes (2018) Kompetenciafejlesztés egy multinacionális vállalatnál - A Toastmasters nemzetközi projekt példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Madaras Barna (2018) Kevert projektmenedzsment módszertan létjogosultsága, vállalati erőforrás tervező rendszer bemutatásán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Marton Zsófia (2018) Az önkéntesség gazdasági vetülete az Erasmus+ pályázatok tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mikó Levente Szabolcs (2018) Jelzáloghitel újra pozícionálása, felfuttatása a magyar piacon és az ehhez kapcsolódó projekt bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Máté Kinga (2018) Az Európai Unió által támogatott bérköltségpályázatok szerepe a mikro, -kis és középvállalkozások életében - Economic Solutions Zrt példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nagy Lajos (2018) A vállalkozás logisztikai rendszere, az EKAER szükségessége, informatikai támogatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

O

Odor Judit (2018) A vállalatok toborzási és kiválasztási folyamatainak vizsgálata a Budapest Bank Zrt. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Perger Zita Adrienn (2018) Szervezetfejlesztési projekt megvalósításának bemutatása a RowanHill Global Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Polgár Regina (2018) A logisztika értékteremtő szerepe az ellátási lánc mentén és annak vizsgálata a FÁÜ Zrt.-n keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Szabó Vivien (2018) A logisztika gyakorlati megvalósulásának bemutatása egy konkrét példán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szegleti Gergő Krisztián (2018) A Flextronics International Kft logisztikai rendszerének a bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sárán Tamás (2018) Széchenyi 2020-as Operatív Programok és EFOP Pályázatok Egyedisége. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Turi Csenge Virág (2018) A digitalizáció hatása a hazai bankok marketingpolitikájára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tátrai Enikő (2018) Fejlesztési projektek alkalmazása a Zala Megyei Fejlesztési Közhasznú Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Barbara (2018) Fiatalok vállalkozóvá válása: Ötlettől a saját vállalkozásig. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tüdő Petra (2018) A controlling gyakorlata és továbbfejlesztési lehetőségei a SVEA Finance Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Vincze Réka (2018) Projektmenedzsment folyamata egy kisvállalkozásnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:05:10 CEST.