Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | E | F | G | H | J | K | L | M | N | P | R | S | T | V | Z
Találatok száma: 34.

A

Anikó Kerek (2017) A biztosító társaságok számviteli sajátosságai könyvvizsgálati szempontból. Pénzügyi és Számviteli Kar.

B

Baunoch Nikolett (2017) Nonprofit gazdasági társaságok pénzügyi és számviteli információs rendszerének bemutatása a Müpa Budapest Nonprofit Kft. gazdálkodásának elemzésén keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bernát Andrea (2017) A Generali Biztosító Zrt. költségfelosztásának bemutatása, fejlesztési lehetősége. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Boros Bettina (2017) A Borsodi Sörgyár Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Csomáli László Rómeó (2017) Egy vállalkozás vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredményalakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

E

Egyed Áron (2017) A Miklósfai Mezőgazdasági Zrt. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Frindik Krisztián (2017) Törley Pezsgőpincészet Kft vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

GIAP VAN HUNG (2017) Az Pénzügyi Lízing Zrt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gyebroszki Nikolett (2017) Az atmedia Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Haladin Mária (2017) A VASS ÉS TÁRSA KERESKEDELMI KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG VAGYONI-, PÉNZÜGYI-, JÖVEDELMEZŐSÉGI HELYZETÉNEK ÉRTÉKELÉSE TÖBB ÉV BESZÁMOLÓJA ALAPJÁN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Herczeg Ramona (2017) Ellenőrzés, önellenőrzés a számvitel tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

J

Jacsmanik Gábor (2017) A ZF Hungária Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Jászberényi Kitti (2017) Az Yves Rocher vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kazai Mercédesz Irina (2017) A devizás könyvvezetésre való áttérés és beszámolókészítés egy adott vállalaton keresztül bemutatva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kun Dominika (2017) Sig Air Handling Hungary Kft. pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

L

Lázár Szilvia (2017) Egy vállalat vagyoni, pénzügyi helyzetének és jövedelmezőségének vizsgálata, az arany piaci értékének függvényében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Makk Szilárd (2017) A Zwack Unicum Nyrt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mekler Dóra (2017) Biogold Natúr Növényolaj Feldolgozó Kft. költség - és eredményalakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Móra Viktor (2017) Egy vállalat vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nusser Evelyn (2017) A nemzetközi és a magyar számviteli szabályozás összehasonlítása az egyes mérleg- és eredménykimutatás-tételek átforgatási lépéseinek gyakorlati bemutatásán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Palsovits Ágnes (2017) Bérgazdálkodás értékelése a Ceva-Phylaxia Oltóanyagtermelő Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pappert Markó (2017) A Diageo Üzletviteli Szolgáltatások Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Peszleg Pálma (2017) A cégkiválás általános bemutatása és az ezzel kapcsolatos számviteli teendők részletezése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pintér Mercédesz (2017) Az Ericsson kutatási-fejlesztési tevékenységének értékelése több év összehasonlító elemzése alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Rückersz Anita Klaudia (2017) A Hulladékégető 1982 Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata négy év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Sajtos Alexandra (2017) A vállalati hitelek és kötvények valós értéken történő árazásának gyakorlata a fejlett piacokon, illetve ennek lehetősége Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabadi Csaba Ferenc (2017) A könyvvizsgálatra való felkészülés egy könyvelőiroda szempontjából. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szekrényesi Imre (2017) Püspökladány Város éves beszámolóinak elemzése a 2013.-2016. években. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szánthóné Bencsik Brigitta (2017) A végelszámolási eljárás során felmerülő számviteli, adózási feladatok az IDI Hungary Kft. esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sándor Ádám (2017) Gazdasági ellenőrzés, önellenőrzés a számvitel tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Tóth Alex (2017) A Mazars Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése és az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Víghné Nagy Erika (2017) Az IFRS-ek hatása a magyar számvitelre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Z

Zagyvai Máté Gyula (2017) A KOMETA 99 Zrt. VAGYONI, PÉNZÜGYI ÉS JÖVEDELMEZŐSÉGI HELYZETÉNEK ELEMZÉSE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Zombori Attila (2017) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:06:49 CEST.