Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | E | F | K | P | S | T | V | Á
Találatok száma: 19.

B

Baumgartner Klaudia (2018) A Győrvári Kaczor Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolója alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

E

Emődy Kincső (2018) A lízing számviteli elszámolása magyar és nemzetközi (IFRS, US GAAP) szabályozások szerint, bemutatva az aktuális standard változások hatásait. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Fodor Elizabet (2018) A mezőgazdasági önköltségszámítás a Tejes Boci Kft. példájában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Kajor Ildikó (2018) Kempinski Hotel Budapest Zrt. vagyoni, pénzügyi, jövedelmezőségi helyzetésnek elemzése a beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Annamária (2018) Egy egyházi köznevelési intézmény bevételeinek, költségeinek és tervezésének elemzése; Ferences Gimnázium (Szentendre) 2012-2017. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Dóra (2018) A mezőgazdasági vállalkozás komplex elemzése a beszámoló alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Lilla (2018) A bér és béren kívüli juttatások szerepe napjainkban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kálmán Eszter Mária (2018) Egy mezőgazdasági vállalkozás – a Backó Mezőgazdasági Termelő Kft. átfogó elemzése számviteli beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Könyves Nikolett (2018) A Zala Megyei Szent Rafael Kórház adósságállományának vizsgálata a 2014-2016-os költségvetési években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kőnig Nikolett (2018) Egy vállalkozás átalakulásának stratégiája, a kapcsolódó tervezési,szervezési jogi és számviteli feladatok. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Puskás Viktória (2018) Egyéni vállalkozások alapításának és fenntartásának vizsgálata Magyarország és Ausztria viszonylatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Salamon Bettina (2018) A készletgazdálkodás és a leltározási tevékenység bemutatása a EuropTec Kft vonatkozásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabados Tamás (2018) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Alexandra (2018) Egy vállalkozás elindításának lépései, főleg a számviteli teendők bemutatása az „Alakuló” Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szaller Szabolcs Zoltán (2018) AZ INTRUM JUSTITIA KÖVETELÉSKEZELŐ ZRT. VAGYONI-, PÉNZÜGYI ÉS JÖVEDELMEZŐSÉGI HELYZETÉNEK VIZSGÁLATA ÉS ÉRTÉKELÉSE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Tárnoki Zsófia Réka (2018) A GIA Form Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Túri Lilla (2018) Egy játékkaszinó belső ellenőrzési rendjének komplex értékelése és továbbfejlesztési lehetőségei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Varga Barbara (2018) A belső ellenőrzés változásának tendenciái az igazságszolgáltatásban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Á

Ács Petra (2018) Bér és béren kívüli juttatások elemzése, szerepe az érdekeltségi rendszer kialakításásban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:06:49 CEST.