Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | E | F | G | H | I | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z
Találatok száma: 153.

A

Agócs Alexandra (2016) Jelenkorunk könyvvizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

B

Baranyi Beatrix (2016) Az Euroknife Bt. 2014. és 2015. évi éves beszámolóinak összehasonlító elemzése a Számviteli törvény változásai alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Barta Bertalan (2016) A Wizz Air Hungary Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Batsukh Dulguun (2016) A végelszámolás számviteli és adózással kapcsolatos feladatainak elemzése egy konkrét vállalkozásnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bedő Zsuzsanna (2016) A Törley Pezsgőpincészet Kft. vagyoni-, pénzügyi-és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Behofsits Beáta (2016) A Richter Gedeon Nyrt. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bella Dorottya (2016) IFRS 16 vs. IAS 17 - Változások a lízing standardban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Benkő Gábor (2016) A Robert Bosch Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése a 2012-2014. évi beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Berki Fruzsina (2016) Az informatikai rendszerek térhódítása, a könyvvizsgálat változásai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bihari Dóra (2016) IFRS szemléletű könyvvizsgálati munkálatok bemutatása a céltartalékra és az árbevételre vonatkozóan. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Blaha Rita (2016) A Benevia Kft. vagyoni-, pénzügyi-, jövedelmi helyzetének elemzése beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Blaskó Nikolett (2016) Vállalkozások hatékony költséggazdálkodása, különös tekintettel a költségtervezésre és elemzésre. Esettanulmány a Caparol Hungária Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bodócsi Brigitta (2016) Vállalkozások önköltség-számítási gyakorlatának kialakítása és értékelése. Esettanulmány a Trimmers Kft.-ről. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bogyó Barbara (2016) A számviteli törvény és az adótörvény kapcsolata, hatása, ellentmondásai egy adott vállalkozásnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bogár Beáta (2016) A FINO-FOOD Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése az elmúlt évek beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bottyán Debóra (2016) A Kométa 99 Zrt. vagyoni, pénzügyi, jövedelmi helyzetének elemzése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bugát Krisztina (2016) A közszolgáltatás bevezetésének eredményre gyakorolt hatása az Inno-Szolnok Nonprofit Kft. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bánhidi Richárd (2016) A Mol-Lub Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Cseri Emília Márta (2016) Az átalakulás számviteli kérdései, a végrehajtandó feladatok egy adott vállalkozás beolvadása során. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Czinkota-Szűcs Katalin (2016) A Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az elmúlt évek beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Dudok Angéla (2016) Beolvadás számvitelének és adózásának bemutatása egy konkrét példán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dunai Viktória (2016) Belső ellenőrzés az eredményes működésért és a hibák, visszaélések elkerüléséért. Pénzügyi és Számviteli Kar.

E

Ernszt János (2016) A Fraisa Hungária Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése az elmúlt 3 év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Farkas Dóra Renáta (2016) A gépjárműipar átalakulása, valamint az Opel Szentgotthárd Autóipari Kft. vagyoni-, pénügyi- és jövedelmi elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fekete Nikoletta (2016) A végelszámolás számvitele – egy cég jogutód nélküli megszűnésének számviteli és adózási feladatai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Felföldi Norbert (2016) Egy fuvarozó vállalat pénzügyi és vagyoni helyzetének átfogó elemzése (2010-től-2014-ig). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fodor Annamária (2016) A Triumph International (Budapest) Kft. éves beszámolójának elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fróman Alina (2016) A könyvvizsgálat során felmerülő kockázatok, a kockázatbecslés folyamatának bemutatása elméletben és egy szállítmányozó cég példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Furák Vivien Mercédesz (2016) Az ellenőrzés, az önellenőrzés számviteli és adó kapcsolata, az adórevízió. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Gonda Krisztina (2016) A mérleg valódiságának és a pénzügyi helyzet ellenőrzésének módszerei, könyvvizsgálati kötelezettséggel való kapcsolata a Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gubacsi Alexandra (2016) A vállalkozások megszűnésének esetei különös tekintettel a végelszámolás számviteli és adózással kapcsolatos feladatainak bemutatására a "Feladom Kft." gyakorlati példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gyócsi Péter (2016) IT Services Hungary Kft. költség -és eredményalakulásának elemzése; piaci helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Győri Evelin (2016) A Szervizpark Kft. árvezérlési,árkialakítási tevékenységének, önköltségszámításának értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gácsi-Kiss Gergő (2016) A Győri Erőmű Kft. Vagzoni-, Pénzügyi- Jövedelmezőségi Helyzetének Elemzése és az Eredmény Alakulását Befolyásoló Tényezők Vizsgálata Több Év Beszámolói Alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Halászi Enikő Ágnes (2016) A könyvvizsgálat tervezése és kockázatbecslés a biztosítók gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hegyi Mariann Zsófia (2016) A Roche (Magyarország) Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Herczeg Márta (2016) Az önszámlázás implementációja a Robert Bosch Kft. Európai Logisztikai Központjában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Herczeg Zita (2016) A végelszámolás számvitele és adózással kapcsolatos feladatainak elemzése egy a Wts Klient ügyfélkörébe tartozó társaságnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hofferek Cintia (2016) Könyvvizsgáló csalással összefüggő felelőssége, csalással kapcsolatos kutatások. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Evelyn Carmen (2016) Nonprofit szervezetek sajátos gazdálkodásának bemutatása a fenntartható működés jegyében A Habitat for Humanity példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Szimonetta (2016) A vezetői számviteli rendszer kialakítása és működése egy adott vállalkozásnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Zsófia (2016) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hrubiák Vivien (2016) Filmfinanszírozás és filmes költségvetés tervezés – Magyarország a nemzetközi filmgyártás térképén. Pénzügyi és Számviteli Kar.

I

Iványi Borbála Ágnes (2016) A K&H Bank Zrt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kajor Krisztina (2016) A VARRÓGÉPCENTRUM Kft. vagyoni, pénzügyi, jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kalina Lívia (2016) Két gazdasági társaság összeolvadásának folyamata, a kapcsolódó tervezési, jogi és számviteli feladatok. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Karkus Alexandra (2016) A KPMG Hungária Könyvvizsgáló-, Adó- és Közgazdasági Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzete beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Karsai Nóra (2016) Budapest Hitel- és Fejlesztési Bank Zrt. 2015-ös beszámolójának elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kaszanyi Viktória (2016) Az Alkatrészgyártó Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése és az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata 2013-2015 üzleti év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kaszap Zoltán (2016) Egy vállalkozás átalakulásának stratégiája, a kapcsolódó tervezési, szervezési jogi és számviteli feladatok. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kereszti- Király Tímea (2016) A társasági adókedvezmények hatása a vállalkozások beruházási döntéseire. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kertész Gabriella (2016) A Healthware Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Ildikó (2016) Kis- és középvállalati hitelezés. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Kitti (2016) A Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat költségvetési beszámolójának elemzése 2013-2015. években. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kollár Beatrix (2016) A könyvvizsgálói függetlenség megvalósulásának bemutatása a BDO Magyarország Könyvvizsgáló Kft. segítségével. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kollár Eszter (2016) Az általános költségek jelentősége egy multinacionális vállalat gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kompis Ádám (2016) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kompp Nikolett (2016) A könyvvizsgálat tervezése egy lakás-takarékpénztár életében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kondrát Bettina (2016) Az ERSTE Bank Hungary Zrt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Korcz Lilla (2016) A HOB-OMEGA Kft. vagyoni, pénzügyi, jövedelmezőségi helyzetének elemzése a beszámolók adatai alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Fruzsina (2016) A pénzügyi instrumentumok könyvvizsgálatának összehasonlítása kis – és nagyvállalatok esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Gábor (2016) A könyvvizsgálati tervezés és kockázatbecslés a gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Zita (2016) Költségtudatos követeléskezelés Fejlesztési lehetőségek és javaslatok a Banküzlet Vagyonkezelő és Hasznosító Zrt. számára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kozma Andrea (2016) Egy kereskedelmi vállalkozás árképzésében rejlő lehetőségek. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kozák Marietta (2016) Számviteli becslések és könyvvizsgálatuk. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kromberger Fanni (2016) A controlling, mint az eredményes szervezet és vezetés hatékony eszköze a Robert Bosch Elektronika Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kékes Antal Dániel (2016) Painting Hungary Festékipari Kft. vagyoni, pénzügyi jövedelmezőségének elemzése 2010-2014. év alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kérges Anna (2016) A mérleg valódiságának és a pénzügyi helyzet ellenőrzésének módszerei, könyvvizsgálati kötelezettséggel való kapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kóbor Ewelina Judit (2016) Termelő vállalatok könyvvizsgálatának felépítése, kockázatok felmérése, és mérleg oldali vizsgálata a tárgyi eszközök vonatkozásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kópé Adrienn (2016) A MEVA Zsalurendszerek Zrt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kökény Ákos (2016) Költség- és eredményelemzés a vállalat, a termékek és a divíziók szintjén. Pénzügyi és Számviteli Kar.

L

Lipták János (2016) A Gramex 2000 Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lomnici Soma (2016) A tárgyi eszközök könyvvizsgálatának gyakorlata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lázár Szilvia (2016) Egy vállalkozás jövedelmezőségének és hatékonyságának vizsgálata, az arany piaci értékének függvényében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Maczkó Beáta (2016) A számviteli törvény és az adótörvények kapcsolata, ellentmondásai, és hatása a Thai President Foods (Hungary) Kft-re. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Marics Gabriella (2016) A mérleg valódiságának és a pénzügyi helyzet ellenőrzésének módszerei, könyvvizsgálati kötelezettséggel. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Marinkás Nikolett (2016) A RECYCOLOR KFT. VAGYONI; PÉNZÜGYI; JÖVEDELMEZŐSÉGI HELYZETÉNEK ELEMZÉSE BESZÁMOLÓI ALAPJÁN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Marosi Bence Béla (2016) A Tray Packaging Kft. vagyoni-, pénzügyi-, jövedelmi helyzetének vizsgálata több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mihalik Richárd (2016) Örkény Város Önkormányzat pénzügyi beszámolójának elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Miklán Tímea (2016) A Hungária Energy Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmi helyzetének értékelő elemzése négy év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Miseta Marina (2016) A mérleg eszközoldalának könyvvizsgálati szempontból történő vizsgálata, a valódiság ellenőrzési módszereinek bemutatása – a teljesség igénye nélkül –. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Andrea (2016) Könyvvizsgálati feladatok előkészítése, megszervezése és végrehajtása egy kereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozásnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Gabriella (2016) Nonprofit és egyéb szervezetek beszámoló készítése, sajátos tevékenységének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Júlia Mercédesz (2016) Könyvvizsgálati módszerek bemutatása egy gyártó vállalkozáson keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Roland (2016) A Berzence Trans Kft. vagyoni-, pénzügyi-, és jövedelmi helyzetének vizsgálata több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Murányi Fanni (2016) A pénzmosás. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mázás Réka (2016) A Best Diamond Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mészáros Krisztina (2016) A „PLASTIC” Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulásának vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nagy Alexandra (2016) Egy műanyagipari vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Imre (2016) Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat Egészségügyi Intézménye költségvetési beszámolóinak elemzése (2013-2015.). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Norbert (2016) A Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazgatóság költség- és eredményalakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Réka (2016) Hitelintézeti Belső Ellenőrzés. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Tamara (2016) A könyvvizsgálat digitális támogatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Novoszáth Ákos Péter (2016) A SAUFLON CL KFT. VAGYONI, PÉNZÜGYI ÉS JÖVEDELMI HELYZETÉNEK VIZSGÁLATA. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németh Szimonetta Zsuzsanna (2016) Hitelintézetek hitelkihelyezésének könyvvizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

O

Orosz Rita (2016) A WTS Klient Kft. vagyoni-, pénzügyi-, és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Palánkai József Attila (2016) Számviteli alapelvek érvényesülése az OTP Bank Nyrt. 2015. évi éves beszámolójában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Palásti Dorottya (2016) Az önköltségszámítás határai az Izotóp Intézet Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pecze Zoltán (2016) Vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési, szervezési feladatok. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Plesu Zsuzsanna (2016) A Bau-Systeme 92 Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése a beszámolók adatai alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pluhár Márta Anna (2016) Wild Hungária Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Polgár András (2016) Az út vége - a végelszámolás bemutatása a "Wrong Way" Zrt.-n keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Polonkai Renáta (2016) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Prajner Zsuzsanna (2016) A Wienerberger Zrt. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pásztor Zoltán Ákos (2016) Tura Város Önkormányzatának 2013 – 2015 közötti időszak beszámolójának elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Rajki Nikolett (2016) Egy új vállalkozás számviteli információs rendszerének kialakítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Rostás Dávid (2016) A vállalati controlling beszámoló rendszer kialakítása, tartalma és vezetői hasznosítása a Numil Kft.-n keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Rottenbacher Adrienn (2016) Biztosító társaságok könyvvizsgálatának specialitásai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Róka Miklós (2016) A lízing szerepe a kis- és középvállalkozások beruházásainak finanszírozásában Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Sallai Regina (2016) A Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok első alkalmazásának bemutatása egy példa keretében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Scheibelhoffer Orsolya (2016) A titkok kulcsa, avagy a könyvvizsgálat fontossága. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Somlóvári Mónika (2016) Az ellenőrzés, önellenőrzés számvitele a hazai és nemzetközi gyakorlat háttérvilágításában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Soós Barbara (2016) A könyvvizsgálatra való felkészülés és a mérlegelendő kockázatok. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Spuriga Brigitta (2016) Az Albatrosz Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének alakulása több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sulyok Kinga (2016) A Célbalövő Kft. költség- és eredményalakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Alexandra Petra (2016) A mérleg valódiságának és a pénzügyi helyzet ellenőrzésének módszerei, a könyvvizsgálati kötelezettséggel való kapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Ádám (2016) A mérleg valódiságának és a pénzügyi helyzet ellenőrzésének módszerei, könyvvizsgálati kötelezettséggel való kapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szalai Evelin (2016) Bérbeadó Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szauter Andrea (2016) A környezeti számvitel vezetői számviteli aspektusai, valamint a MOL Nyrt. éves beszámolójában és fenntarthatósági jelentésében megjelenő környezeti információk. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szente Szabina (2016) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi-, és jövedelmezőségi helyzetének értékelése és az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szente Szabina (2016) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi-, és jövedelmezőségi helyzetének értékelése és az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szikora Szandra (2016) A Cadeau Bonbon Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők több éves beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szokolay György Attila (2016) ,,XXX" Zrt. vagyoni-, pénzügyi-, jövedelmezőségi helyzetének elemzése az éves beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szász Anita (2016) A SADE - Magyarország Mélyépítő Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szász Zsófia (2016) A lízing hazai és nemzetközi számvitele és jogszabályi keretei a lízingbevevő társaságoknál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

SÁRÁNDI GÁBOR JÁNOS (2016) A Prestige Products Hungary Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sápi Bettina (2016) Az Unix Autó Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése a beszámolók adatai alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Süvegesné Perger Andrea (2016) A Mind-Diák Iskolai Szövetkezet értékelése a beszámolóin keresztül a gazdasági válság időszakában és napjainkban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Tamás Mária (2016) Pénzügyi vállalkozások hitelezési kockázatkezelési gyakorlata a gazdasági válság következtében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tiszárovits Dalma (2016) A Hydro Power Consulting Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

TÓTH SZILVIA ZSUZSANNA (2016) KÖLTSÉGVETÉS ÉS KÖLTSÉGGAZDÁLKODÁS A MAGYAR ÁLLAMI OPERAHÁZBAN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Barbara (2016) Az IFRS-ek hatása a magyar számviteli rendszerre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Dániel (2016) Egyéni vállalkozás átalakulása egyéni céggé és a további fejlődési lehetőségek bemutatása XY cég példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Dóra (2016) A tárgyi eszközök könyvvizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Patrícia (2016) A Mezőgazdasági Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tótok Balázs (2016) GOING CONCERN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tömböl Eszter (2016) A Saputo Technology Fejlesztési és Licencbeadó Korlátolt Felelősségű Társaság végelszámolás folyamatának átfogó elemzése az eljárás rend és a számviteli munkafolyamatok során. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tőczik Liliána (2016) A magyar és a nemzetközi számvitel összehasonlítása egy adott vállalkozás számviteli rendszerén keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

U

Ungváry András Bence (2016) A SZÉPHŐ Zrt. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Vajda Bence (2016) Két önkormányzat gazdálkodásának összehasonlítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vajda Evelin (2016) Vezetői számvitel, költségfelosztás és önköltségszámítás a mezőgazdaságban a „Földvár 2000” Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Vancsa Borbála (2016) A Fálly-Audit Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Emese (2016) A Remmers Ungarn Kft. vagyoni, pénzügyi, jövedelmi helyzetének elemzése az éves beszámolók alapján 2013-2015-ig terjedő időszakban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Marianna (2016) Az éves beszámoló elemzése, információtartalmának vállalkozói szintű hasznosítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vavrovics Dániel (2016) A Loxon Solutions Zrt. vagyoni-, pénzügyi-, és jövedelmezőségi helyzetének értékelése és az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vavrovics Vivien Gréta (2016) A Wizz Air Hungary Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Veinlich Zsombor (2016) A könyvvizsgálati munka folyamata egy termelő vállalat esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vitéz Renáta (2016) Egy online kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás sajátosságainak elemzése, az üzletnyitással járó tényezők vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vizi András János (2016) A Mezőfalvai Mezőgazdasági Termelő és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Végh Noémi (2016) A Kaposplast Műanyagipari Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

W

Wamberszky Dóra (2016) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Z

Zsiga Dorottya (2016) Egy információtecnológiai vállalat értékének meghatározása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Zvaló Mónika (2016) Könyvelőprogramok összehasonlító elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:03:11 CEST.