Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | W
Találatok száma: 130.

A

Ambrus Andrea (2017) A könyvvizsgálati feladatok előkészítése, megszervezése és végrehajtása - könyvelői és könyvvizsgálói szempontból. Pénzügyi és Számviteli Kar.

B

Barborják Katalin (2017) Gazdasági ellenőrzés, önellenőrzés a számvitel tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Barthó Dorottya (2017) Bér és béren kívüli juttatások elemzése, szerepe az érdekeltségi rendszer kialakításában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Batbold Enkhmend (2017) A MERICO COMPONENTS ZRT. VAGYONI; PÉNZÜGYI; JÖVEDELMEZŐSÉGI HELYZETÉNEK ELEMZÉSE BESZÁMOLÓI ALAPJÁN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Batta János (2017) A könyvvizsgálat tervezése, könyvvizsgálati kockázatbecslés egy kereskedő társaság esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Berecz Bettina (2017) Az OTP Bank Nyrt. sajátos értékelési gyakorlata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Berente Annamária (2017) Végelszámolás gyakorlata egy ügyvédi iroda életében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bethlen Klaudia (2017) Egy gyógyszer-nagykereskedelmi társaság vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bodnár Kitti (2017) A lízing gyakorlata,számviteli és pénzügyi vonatkozásai egy konkrét vállalkozás gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bogdányi Judit (2017) A MONO‐Ipolyfabric Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Boros Beáta (2017) Bér és béren kívüli juttatások vizsgálata, valamint a cafeteria rendszer szerepe a munkaerőpiacon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bóka Andrea (2017) A könyvvizsgálat szerepe a csalások feltárásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bús Erzsébet (2017) A Baromfitelep Kft. önköltség-számítási rendszere. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bősze Gábor (2017) Önkormányzatok számvitelének 21. századi módszerei: EPER és ASP rendszerek. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Csernus Edit (2017) Számviteli csalások - A könyvviteli szolgáltatók, mint kiemelt érintettek felelőssége. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csoór Arvid (2017) Főkönyvi számlák alátámasztása (Rekonsziliáció). Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Dancs Mónika (2017) A SZABOLCS TAKARÉKSZÖVETKEZET VAGYONI-, PÉNZÜGYI-, JÖVEDELMEZŐSÉGI HELYZETÉNEK ELEMZÉSE TÖBB ÉV BESZÁMOLÓIN KERESZTÜL. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Denk Flóra (2017) A Cargill Magyarország Zrt. komplex elemzése négy év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Deák Alexandra Ilona (2017) Mit olvasunk ki a mérleg adataiból?:A Chicken Gold 2012 Kft vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése az egyszerűsített éves beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Domokos Fanni (2017) A lakosság megtakarítási szokásai és lehetőségei- fókuszban az MKB Bank. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

E

Eiler Zsuzsanna (2017) A végelszámolás számviteli és adózással kapcsolatos feladatainak elemzése egy konkrét vállalkozásnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Elek Petra (2017) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Farkas Fanni (2017) Nonprofit szervezetek beszámoló készítése és speciális tevékenységük elemzése a Magyar Közút Nonprofit Zrt. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ferkó Noémi (2017) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fodor Nikolett (2017) A Fuvar Europe Kft. vagyoni-, pénzügyi-, jövedelmi helyzetének elemzése több évi beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Frankó Gábor (2017) Leltározás által nyújtott pénzügyi információk, sajátos leltározási módszertanok vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fábián Bianka (2017) A lízing gyakorlata, számviteli és pénzügyi vonatkozásainak bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fürcht Fanni (2017) A lízing gyakorlata, számviteli és pénzügyi vonatkozásai a vállalati finanszírozásban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fürcht Fruzsina (2017) Az átalakulás számviteli kérdései, a végrehajtandó feladatok egy adott vállalkozásnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Geszler Viktória (2017) A bér és béren kívüli juttatások elemzése és szerepe a motiváció kialakításában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Grósz Evelin (2017) Robert Bosch Európai Logisztikai központjának fuvarszámla ellenőrzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gyuris Annamária (2017) A Computacenter Services Kft. éves beszámolójának elemzése, információtartalmának vállalkozói szintű hasznosítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Hajdu Nóra (2017) Könyvelőprogramok összehasonlító elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Harsányi Mónika (2017) A lízing, mint finanszírozási lehetőség vállalkozásokra gyakorolt hatásai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hetényi Fanni Szilvia (2017) A Mind IT Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Himer Dóra (2017) Sportegyesületek számviteli feladatainak vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Homonnay Rita (2017) Az éves beszámoló elemzésének módszerei, információtartalmának vállalkozói szintű hasznosítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Barbara Szabina (2017) Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. vagyoni-, pénzügyi-, jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Enikő (2017) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Gábor (2017) Az Immo-Rohr Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése öt egymást követő év vonatkozásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Kata Csilla (2017) Bosch TMC A vezetői controlling beszámoló rendszer kialakítása, tartalma és vezetői hasznosítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Szilvia Evelin (2017) A mikrovállalkozások tevékenységének utólagos átfogó elemzésének lehetőségei és korlátai a pénzügy-számvitel-matematikai statisztika lehetséges módszereinek felhasználásával. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Szilvia Evelin (2017) Magyar mikrovállalkozások a számvitel tükrében, avagy biztosabb-e a fennmaradása egy mikrovállalatnak, ha szakemberek tartják kézben mind a tulajdonosi, mind a könyvelői oldalról. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hunyák Blanka (2017) A Bricostore Hungária Barkácsáruház Kft. felszámolási eljárását megelőző időszak elemzése és a felszámolási eljárás jelenlegi helyzetének bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

I

Illin Zsófia (2017) A Promod Hungary Kereskedelmi Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Irinyi Beatrix (2017) Egy új vállakozás számviteli információs rendszerének kialakítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

J

Jaber Ratiba (2017) A vállalkozás vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének értékelése és az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kalina Ágnes (2017) Egyéb szervezetek könyvvezetése az egyszeres és a kettős könyvvitel rendszerében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Karai Katalin (2017) Hitelintézetek könyvvizsgálati feladatainak bemutatása az Ügyfelekkel szembeni követelések vizsgálatának példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Katavics Júlia Zita (2017) Az év végi könyvvizsgálat folyamatának bemutatása a Tejtermékgyártó Kft. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kenderák Zsanett (2017) Egy szolgáltató vállalat pénzügyi helyzetével és finanszírozási politikájával kapcsolatos elemzések a számviteli kimutatások alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kenéz Boglárka (2017) A WIZZ AIR HUNGARY KFT. KÖLTSÉG- ÉS EREDMÉNYALAKULÁSÁNAK ELEMZÉSE, PIACI HELYZETÉNEK ÉRTÉKELÉSE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Keresztes Anett (2017) A szállítókkal szembeni kötelezettségek kezelése egy gyógyszeripari cég brit leányvállalatánál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Alpár Levente (2017) A légiüzemanyag-ellátás számlázási rendszerének optimalizálása az ExxonMobil vállalatcsoportnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Patrícia Martina (2017) Az éves költségvetési terv elkészítése az LuK Savaria Kft-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Koltai Levente Ákos (2017) Egy vállalkozás vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Ildikó (2017) Rekonsziliáció multinacionális vállalatnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Nóra (2017) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Regina Virág (2017) Nonprofit és egyéb szervezetek beszámoló készítése, sajátos tevékenységének elemzése, a Magyar Légimentő Nonprofit Kft. vonatkozásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Roland (2017) A pénzmosás és ami mögötte van – fókuszban a hazai trendek. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kránicz Orsolya (2017) Hitelkártya kultúra - fókuszban a nyugat-dunántúli régió. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kun Brigitta (2017) Egy családi vállalkozás stratégiai tervezése, elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kávrán Ákos (2017) A Magyar Művészeti Akadémia, mint kormány irányítása alá nem tartozó, önálló költségvetési fejezet számviteli információs rendszerének a kialakítása és működése a XXI. század kihívásainak tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Képes Gréta (2017) Könyvvizsgálók a fehérgalléros bűnözés ellen. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kósik Lívia (2017) A Flott-Trans Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

L

Likó Szimonetta (2017) Könyvelő program korszerűsítése a Grafit Pencil Nyomda Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lukács Laura Olga (2017) A Debt-Invest Zrt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lába Dorottya (2017) A végelszámolás számviteli és adózással kapcsolatos feladatainak elemzése egy konkrét vállalkozásnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

László Tamás (2017) A Flanker Plusz Kft. költség - és eredményalakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lázár Szilvia (2017) Egy vállalkozás hatékonyságának és jövedelmezőségének vizsgálata, az arany piaci értékének függvényében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Magyar Ádám (2017) A Raiffeisen Bank Zrt. beszámolási kötelezettségeinek bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Majoros Anita (2017) A KONTROLLING RENDSZER MEGJELENÉSE A KÓRHÁZAKBAN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Margita Nikolett (2017) Nemzetközi vállalatok beszámolási kötelezettségének sajátosságai egy konkrét vállalat példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Matók Dorottya (2017) A beszerzési folyamat felmérése és a szállítói kötelezettségek könyvvizsgálata egy nyomdaipari vállalkozás példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mayer Nóra (2017) A Pannon Falap-Lemez Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Metzner Nóra (2017) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mezei Eszter (2017) A KÉSZ Holding Zrt. beszámolóinak elemzése és információtartalmának hasznosítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mikus Petra (2017) A Magna Car Top Systems Kft. költséggazdálkodása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mittler Kamilla (2017) A Lavina Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Ivett Edit (2017) A lízing gyakorlata, számviteli és pénzügyi vonatkozásai, egy konkrét logisztikai vállalkozás bemutatásával. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Tünde (2017) A beolvadás stratégiája, a kapcsolódó tervezési, szervezési, jogi és számviteli feladatok bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Müller Bettina (2017) A Türk Telekom International HU Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének elemzése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nagy Tímea (2017) Nagymaros Város Önkormányzata költségvetési beszámolójának és gazdálkodásának elemzése (2014-2016). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németh Ildikó (2017) A könyvvizsgálati munka tervezése és a könyvvizsgálati kockázatbecslés a gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németh Tícia (2017) A számviteli törvény és az adótörvény kapcsolata, hatása, ellentmondásai egy adott vállalkozásnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

O

Ostoróczki Melinda (2017) A befektetett eszköz modul kapcsolata a főkönyvvel, a jogszabályszerű működés támogatása, valamint a hibák kiszűrése a Forrás.NET Ügyviteli Rendszerben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Paizs Zsófia (2017) A felszámolás menete és sajátosságai a „Felszámolódunk” Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Palotás Valentina (2017) A számvitel zöld oldala. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Papp Dávid (2017) A Solutions Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pecze Zoltán (2017) Vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési, szervezési feladatok. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pintér Virág (2017) A Frissbeton Betongyártó és Forgalmazó Kft. gazdasági elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Polónyi Prudence Ágnes (2017) A Tasi Trafik Betéti társaság számviteli beszámolóinak elemzése és értékelése 2014-2016 üzleti évek tekintetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Péli Kitti (2017) A könyvvizsgálat tervezése, a könyvvizsgálati kockázatbecslés a gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Péti Emilia (2017) A 2010-es évek építőipari válság mélypontjából sikeresen talpra állt Ok bau Építőipari Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmi helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Radványi Rebeka Judit (2017) Gazdasági ellenőrzés, önellenőrzés a számvitel tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Reseterics Erika (2017) Változások nyomában – A 2011. évi víziközmű-szolgáltatásról szóló CCIX. törvény gazdasági hatásai a VASIVÍZ ZRt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Roszoly Dorina (2017) Csőd-, végelszámolás, felszámolás és a kényszertörlés számviteli feladatai a gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ruttkay Balázs (2017) A könyvvizsgálat tesztelési folyamata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Réde Milán Erik (2017) Az anyagellátási és anyaggazdálkodási tevékenység tervezése és elemzése a Robert Bosch Elektronika Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Sas Dorottya Ditta (2017) Az IFRS-ek hatása a magyar számviteli rendszerre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Seres Kata Ilona (2017) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Serák Péter (2017) Az Emerson Process Management Magyarország Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Simon Eszter (2017) Compat-Licencia Kft. vagyoni, pénzügyi, és jövedelmezőségi helyzetének vizsgálata több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Simon Tamara (2017) Az értékelés szerepe és kihívásai a számvitelben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Simon Ákos (2017) A Videoton Autóelektronika Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének elemzése és értékelése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Soós Andrea (2017) A Flextronics International Kft vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolója alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Stanka Krisztina (2017) A mérleg és eredménykimutatás elemzése, könyvvizsgálati kötelezettséggel való kapcsolatuk. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Orsolya Kinga (2017) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Viktória (2017) A MÉRLEG ÉS EREDMÉNYKIMUTATÁS ELEMZÉSE, KÖNYVVIZSGÁLATI KÖTELEZETTSÉGGEL VALÓ KAPCSOLATUK AZ E-E ELEKTRO KFT. PÉLDÁJÁN KERESZTÜL. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szajka-Bathó Laura (2017) Szajka-Bathó Laura A számviteli törvény és az adótörvény kapcsolata, hatása, eltérései a Stádium Kft tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szalai Szimonetta Mónika (2017) Pénzintézetek és vállalkozások szerepe a Széchenyi 2020-as program keretei között. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szalai Anita (2017) Lakáskiadással foglalkozó vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szalókiné Bánszki Annamária (2017) Egészségügyi kontrolling- Az osztályos kontrollingrendszer bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szilágyi Anita (2017) DPD Hungária Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szombathelyi Szabina Ilona (2017) Molnaszecsőd Község Önkormányzat költségvetési beszámolójának elemzése a 2013-2015. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szondiné Déri Ildikó (2017) Budaörs Város Önkormányzat pénzügyi beszámolójának komplex elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Székely Orsolya (2017) A jövő felé: Barion a mindennapokban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szél Ágnes Mária (2017) A végelszámolás számviteli és adózással kapcsolatos feladatainak elemzése a Pioneer Spring Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Takács Dániel (2017) Egy építőipari vállalkozás költség- és eredményalakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tényi Szilvia (2017) CSE-KOV Bt. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata az elmúlt évek beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Enikő (2017) Az egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési, szervezési feladatok, különösen a számviteli teendőkre vonatkozóan. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Török Anett (2017) Az immateriális javak, tárgyi eszközök valós értéken (piaci értéken) történő értékelésének összehasonlítása a magyar számviteli szabályok és az IFRS-ek alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Török Evelin (2017) A KKV-k számvitele az európai számviteli előírások tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Túróczi Krisztina (2017) A Mobilbox Konténer Kereskedelmi Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének elemzése több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Valacsai Viktória (2017) Az IFRS-ek magyarországi bevezetésének hatásai gyakorlati tapasztalatok alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vanó Dániel (2017) Az éves beszámoló elemzésének módszerei, információtartalmának vállalkozói szintű hasznosítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Felicia (2017) A CAMAIEU HUNGARY Kft. költség- és eredményalakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vass Bence (2017) Az Agro – Harta Zrt. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmi helyzetének vizsgálata beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vilmányi Xénia (2017) A hitelintézetek magyar és nemzetközi beszámolási kötelezettségének összehasonlítása az OTP Bank Nyrt. mérlegén keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

W

Weisz Katalin (2017) A számviteli információs rendszer szerepe, feladata az ÍÉJ Zrt-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 15:30:45 CEST.