Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | G | H | K | N | O | P | S | T | U | V | Z | Á
Találatok száma: 28.

B

Bacsa Szilvia (2018) A végelszámolás számviteli és adózással kapcsolatos feladatainak elemzése a HŐIMPEX Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság életében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Balogh Anita (2018) Emberi erőforrás gazdálkodás a Zalavíz Zrt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Borbás Alexandra (2018) A Jászapáti 2000. Mezőgazdasági Zrt. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének az elemzése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Boros Beáta (2018) Bér és béren kívüli juttatások vizsgálata, valamint a cafeteria rendszer szerepe a munkaerőpiacon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Chromicsekné Rozgonyi Csilla (2018) A beruházási folyamatok kezelésének változása a One.ERP PSL bevezetésével a Magyar Telekomnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Gábriel Zsanett (2018) Az ABC Kereskedelmi Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Hasulyó Jenifer (2018) A könyvvizsgálat tervezése és a könyvvizsgálati kockázatbecslés. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Haszilló Gergely (2018) A számviteli törvényváltozásokról, fókuszban a 2016-tól érvényes változások. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hoffmann András (2018) Előrejelezhető-e a fizetésképtelenség a nyilvános számviteli információk alapján? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Szabolcs (2018) A Zalaco ZRt. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Kazimér Nikolett (2018) A pénzügyi vállalkozások könyvvezetési és beszámolási kötelezettségének bemutatása egy vizsgált cégen keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kmetyó-Zsolnai Zsanett (2018) A Kingspan Kereskedelmi Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kolder-Nagy Krisztina (2018) A látens adó a magyar konszolidációban és a halasztott adó az IFRS-ben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kun Brigitta (2018) Egy családi vállalkozás stratégiai tervezése, elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nádasi István (2018) Egyéni cég alapítása Egyéni vállalkozó által majd Egyszemélyes Kft-vé alakulása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Zita (2018) Az egyesületek számvitelének és adózásának bemutatása a B. SE működése alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

O

Oláh Zita Anasztázia (2018) A konszolidált beszámoló készítési kötelezettség vizsgálata, számviteli információs rendszerének bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Pálos Krisztina (2018) A Microsoft Dynamics NAV 2009 és a Microsoft Dynamics AX 4.0 könyvelőprogramok összehasonlító elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Szabó Katinka (2018) Az energiaszektor adózása különös tekintettel a vám és jövedéki adózásra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Tünde (2018) A HOYER Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata a 2014, 2015 és 2016-os üzleti évek beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szatmári Dalma (2018) A tárgyi eszköz gazdálkodás vizsgálata az Opel Szentgotthárd Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

T

Takács Kitti (2018) Nagy ugrás - Komplex beruházás számviteli hatásainak bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Torhosi Viktória Tünde (2018) Követelésekkel és Kötelezettségekkel kapcsolatos könyvvizsgálati munkafolyamatok bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Trunkó Zsuzsa (2018) Bér és béren kívüli juttatások elemzése, szerepe az érdekeltségi rendszer kialakításában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

U

Ujfalusi Dorina Kitti (2018) Specialitások vizsgálata a GIRO Zrt. konszolidált éves beszámolójában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Végh Kitti (2018) Globális és lokális márkák vizsgálata a Balanced Scorecard által a Nestlé Hungária Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Z

Zakar Norbert (2018) Egy vállalkozás vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Á

Ádám Kata (2018) Az Ökosys Zrt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, valamint az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:03:13 CEST.