Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | F | G | H | K | M | N | P | S | T | V | Z
Találatok száma: 30.

B

Babai Anita (2016) Bankszektor általános könyvvizsgálata, kiemelve a kontroll alapú megközelítést. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bagoly Inge (2016) A belső ellenőrzési kontrollkörnyezet fejlesztése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Dávid Éva (2016) Bér és béren kívüli juttatások elemzése, szerepe az érdekeltségi rendszer kialakításában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Ficsura Réka (2016) Gyártó Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fincziczki Máté (2016) A Masonite Magyarország Kft. végelszámolása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Gergely Zoltán (2016) Egy vállalat vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gombos Noémi (2016) A Zár Vasalás ’97 Zrt. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata 2011-2015 beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Hankószki József (2016) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése a fizetési kedvezményekhez kapcsolódó eljárás során. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Harkány Mónika (2016) A Volvo Hungária Kft költség elszámolási rendszerének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Harsányi Henrietta (2016) A vállalkozás vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése a válság hatásának bemutatásával. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Huszár Barbara (2016) Minőség-ellenőrzés a könyvvizsgálatban, egy nemzetközi cég példája. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kanalas Ágnes (2016) Egy adott mezőgazdasági vállalkozás növénytermesztési ágazatán belül, egy kiválasztott növény, a facélia (mag) termesztésének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Anikó Tünde (2016) Az Euro-Log Kft. költség- és eredményalakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács-Dózsa Ildikó Zsófia (2016) A csalás és feltárása a könyvvizsgálat során. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kudlák Anna (2016) A Big 4 és más azonos pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó cégek összehasonlítása, értékelése különböző nézőpontokból. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kónya Zsanett Nikolett (2016) Egy átalakulás folyamatának bemutatása konkrét vállalkozáson keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Misik Dóra (2016) NEMZETKÖZI VÁLLALATOK BEILLESZKEDÉSE A MAGYAR SZÁMVITELI RENDSZERBE (A vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi-helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata öt év beszámolói alapján) ECOLAB-HYGIENE KERESKEDELMI ÉS TERMELÉSI KFT. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Misik Dóra (2016) ECOLAB-HYGIENE KERESKEDELMI ÉS TERMELÉSI KFT. (VAGYONI-, PÉNZÜGYI- ÉS JÖVEDELMEZŐSÉGI-HELYZETÉNEK ÉRTÉKELÉSE ÉS AZ EREDMÉNY ALAKULÁSÁT BEFOLYÁSOLÓ TÉNYEZŐK VIZSGÁLATA HAT ÉV BESZÁMOLÓI ALAPJÁN). Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nagy Daniella (2016) A könyvelőprogramok összehasonlító elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németh Bálint (2016) A ZALAKAROSI GRÁNIT GYÓGYFÜRDŐ ZRT. VAGYONI, PÉNZÜGYI ÉS JÖVEDELMI HELYZETÉNEK ELEMZÉSE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Petruska Dóra (2016) A JAS Budapest Zrt. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pócs Éva (2016) A "Rejtélyes Kft." vagyoni-, pénzügyi-, jövedelmezőségi helyzetének elemzése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

SASVÁRI REGINA (2016) A számok bizonyítása; könyvvizsgálati kötelezettség az MPH Power Zrt-nél, előtérben a mérleg valódiságának vizsgálata, és a pénzügyi helyzet ellenőrzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sarkadi-Encsy Alíz (2016) A KerékGyártó Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Somogyi Anita (2016) Értékesítési rendszer felmérése és a vevőkövetelések állományának könyvvizsgálata egy termelő vállalat példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Krisztina (2016) IFRS átállás egy ingatlanberuházó vállalkozás esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Tósoki Alexandra (2016) A Tatabánya Erőmű Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata az éves beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Varga Bálint András (2016) Az általános költségkontrolling gyakorlata a Bosch csoport hatvani telephelyén. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Florencia (2016) Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat pénzügyi beszámolójának elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Z

Zsolnai Evelin (2016) A költség és eredményalakulásának elemzése, és piaci helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 14:27:15 CEST.