Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | G | H | K | L | S | T
Találatok száma: 15.

B

Benkő Dániel Péter (2017) Költségvetés, költséggazdálkodás a költségvetési szektorban, A Semmelweis Egyetem költség-tervezése és költség-gazdálkodása a 2014-2015 évben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Borbély Ingrid Katalin (2017) Az Európai Unió által nyújtott források felhasználásának ellenőrzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Demeter Evelin (2017) "Anonim" felszámolás alatt álló Korlátolt Felelősségű Társaság sajátos számviteli és adózási feladatai a gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Deák Bettina (2017) Egy kiemelkedő hazai számviteli szolgáltató vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több éves beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Győrfi Edit Réka (2017) A pénzügyi instrumentumok valós értéken történő értékelése különös tekintettel a derivatívákra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Horváth Krisztina (2017) A válság nyertesei az autóalkatrész-kereskedelemben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hájas Marietta (2017) A hazai és nemzetközi beszámolási kötelezettségek összehasonlítása az OTP Bank Nyrt. gyakorlatának tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kismihály Melinda (2017) A US GAAP és a magyar számvitel összehasonlítása a bevétel elszámolás tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kulcsár Dániel (2017) A KD Kft. átalakulása, a beolvadással és a kiválással kapcsolatos számviteli munkák. Pénzügyi és Számviteli Kar.

L

Lőrincz Andrea (2017) Fióktelep eszközeinek és kötelezettségeinek piaci értékelése egy cégvásárlási tranzakcióban a vagyonértékelő szemszögéből. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Strempel Dóra (2017) Egy induló vállalkozás üzleti terve. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Regő Timothy (2017) A VIACOM vállalkozási tevékenységének utólagos, átfogó elemzése és vállalat specifikus gazdasági eseményeinek vizsgálata. – Kitekintés a szórakoztatóipari és médiaszektor specifikumaira. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szücs Brigitta (2017) A mérleg valódisága és a pénzügyi helyzet elemzésének módszerei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sári Bernadett (2017) A VER-BAU Építőipari és Szolgáltató Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Tolnai Zsolt (2017) Egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési, szervezési feladatok, valamint egy működő egyéni vállalkozás bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:03:22 CEST.