Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | G | H | K | M | N | P | S | T
Találatok száma: 24.

B

Baczúr Barbara (2017) Az emberi erőforrás menedzsment tevékenység folyamata napjainkban és az EMMI Budapesti Javítóintézetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Buriánné Teleki Andrea (2017) A képzés jelentősége és szerepe a Pest Megyei Flór Ferenc Kórházban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Csenki-Báthory Szantina (2017) A munkaerő kölcsönzés bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csukásné Kis Erzsébet (2017) A toborzás - kiválasztás folyamatának bemutatása, a munkaerő megtartásának lehetőségei egy állami nagyvállalat esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Dombi Eszter (2017) Toborzási és kiválasztási stratégiák, eljárások és módszerek. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Gálicz Vivien (2017) Toborzás, kiválasztás folyamata biztosító alkalmazotti és pénzügyi tanácsadói területen. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Horváth Melinda (2017) A bérszámfejtés informatikai támogatása a MAXI-TAX WINPRO kettős könyvviteli programrendszerrel. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kerekes Xénia (2017) A Cafetéria rendszer kialakításának és működtetésének bemutatása egy budapesti székhelyű multinacionális cég példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kertész Nikolett (2017) A Közfoglalkoztatás. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kijátz Evelin (2017) A WHC Személyzeti Szolgáltató Kft. humán üzletágának statisztikai eredményei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Katalin (2017) Toborzási és kiválasztási folyamat lépései az Aquaworld Resort Budapest szállodában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kollár Evelin (2017) Emberi erőforrás menedzsment a közszolgálatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kurdi Kata (2017) Az emberi erőforrással való gazdálkodás kialakulása, alkalmazása:Figyelmet fordítva a magyar egészségügy helyzetére. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kővári katalin (2017) A Rendőrség létszám-és bérgazdálkodása, illetményrendszerének felépítése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Malik Attila (2017) Cafeteria-rendszer és a Vodafone Szolgáltató Központ Budapest Zrt. Cafeteria Szabályzatának elemzés. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nagy Katalin (2017) A cafeteria rendszer kialakításában résztvevő szempontok vizsgálata, a választható elemek bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagygyörgy Viktor (2017) Toborzási és kiválasztási stratégiák, eljárások, módszerek elmélete és gyakorlata, a hatékonyság, megbízhatóság és eredményesség vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Pantó Nikolett (2017) Foglalkoztatási formák kiválasztása, az atipikus foglalkoztatási formák működtetése általánosságban és a Generali Biztosítónál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Sovák Fruzsina (2017) A kölcsönzött munkaviszony Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sturm Enikő (2017) Bérfeladás a Magyar Nemzeti Múzeumban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabados Lilla (2017) Hősök és művészek a munkaerőpiacon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szalkai Fruzsina (2017) Kezdeti karrierperiódus: Pályakezdés és a MOL Growww friss diplomás program. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szilágyi Klaudia (2017) Az atipikus foglalkoztatási formák jellemzői és alkalmazásai Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Tóth Tímea (2017) Az emberi erőforrás menedzsment gazdasági és közigazgatási oldalról. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:05:14 CEST.