Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | D | F | G | H | I | M | N | O | R | S | Á
Találatok száma: 27.

A

Antal Anett (2015) Nógrád megye Balassagyarmat térség munkaügyi helyzete és képzési kínálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Arató Bianka (2015) A szeniorok részvétele a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

B

Baranyai Gergely Emil (2015) Munkahelyi képzés a Kereskedelmi és Hitel Bank Zrt.-ben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bora Éva (2015) Az időskori aktivitás és a mentális egészség kapcsolata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bábel Emese (2015) Gyengébb nem? Nőknek szóló irodalom, női szervezetek a történelem folyamán és napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

D

Durucz Gergely Attila (2015) Elektronikus tanítás és tanulás elterjedése, létjogosultsága. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

F

Farkas Richárd (2015) Felnőttképzési módszerek változatossága, alkalmazási lehetőségei - Testőrképzés a világban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fejes Csilla (2015) Mentálhigiéné és társas kapcsolatok összefüggései időskorban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Gervai Dóra (2015) Egészség és aktív pihenés; Sport és turizmus összekapcsolásának lehetőségei a Tisza-tónál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gottl Dorottya (2015) A modern infokommunikációs technológia szerepe az idősek életében, a jövő lehetőségei, fejlesztési irányok. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gábris Emese (2015) A fiatal felnőttkori krízisek és a kapunyitási pánik, az Y generáció bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Hajdu Gábor Lászlóné (2015) Én is szeretnék tanulni! Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

I

Illés Bernadett (2015) A válás hatása a felnőttkori továbbtanulásra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Makhult Márton (2015) Az internet szerepe a felnőttkori permanens művelődésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Makk Adrienn (2015) Az időskorúak művelődési lehetőségei. A zene hatása az időskorúak életére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mörk Laura (2015) Időskor a testi-lelki jólét jegyében és az idősödés megítélése napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

N

Nagy Nikolett (2015) A munka és továbbtanulás és továbbképzés párhuzam és hatás. A hátrányos helyzetben lévők helyzete a munkaerőpiacon és az oktatásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

O

Oszlánszky Aletta (2015) A gyermekvállalás pszichológiai és társadalmi vonatkozásai, a fiatalfelnőttek szemszögéből. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Reisz Anett (2015) A falusi turizmus felnőttképzési aspektusai és szemléletformáló hatása a tatai kistérség életében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Sisa Dóra (2015) Az e-learning jelenlegi és jövőben várható helyzete, valamint a MOOC online tanulásban betöltött szerepe. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Petra (2015) A média hatása a művelődésre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szakács Ildikó (2015) Női szerepváltozások megítélése és női egyenjogúsági kérdések napjainkban Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szalai László (2015) A család funkcióinak változása és ennek hatásai napjainkban Párkapcsolatok és gyermekvállalás. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Széles Viktória (2015) Vállalkozás indító képzés az álláskeresők illetve a képzők szemszögéből. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szücs Nikolett (2015) Az idősödő és az idős emberek helyzete Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szűcs Claudia (2015) Fiatalkorúak a büntetés-végrehajtásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Á

Ádám Anna (2015) Coaching – Divathullám új név alatt, vagy hiánypótló menedzsment eszköz? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:06:53 CEST.