Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: D | K | L | M | P | S | V
Találatok száma: 12.

D

Danyilova Olga (2016) Egészségturizmus szokások vizsgálata az Agárdi Termálfürdő esetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kaba Ráhel Zsófia (2016) Három napos bécsi kiutaztatás szervezése három kiutaztató utazási iroda törzsutas rendszerének tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Fanni (2016) Az osztrák borkultúra Magyarországon a KisBécs borbár tükrében Egy vendéglátóhely alapítása, működtetése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Fanni (2016) Vendégpanaszok és különleges helyzetek kezelése a szállodaiparban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

L

Lévay Dóra (2016) A külföldi és a magyar vendégek spa használati szokásainak összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Muka Fruzsina (2016) A magyar kiutazók fogyasztói szokásainak változása a Mini City Tours Kft. példáján keresztül (2012-2015) - Kitekintéssel a 2016-os évre -. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Perger Lilla Fruzsina (2016) A terrorizmus és külpolitika hatása Törökország turizmusára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Petruska Judit Petra (2016) A Front Office tevékenység bemutatása és szerepe a Boscolo Residence-en belül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pintér Dorottya Barbara (2016) Az egészségturizmus fejlesztése a Mercure Budapest Korona szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pénzes Melinda (2016) Egyéni cseh vendégek beutaztatása Magyarországra és annak marketingje. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Sándor András (2016) A SZÁLLODÁKBAN ELŐFORDULÓ KOMMUNIKÁCIÓS HELYZETEK, ETIKETT ÉS PROTOKOLL ELVÁRÁSOK KOMPLEX VIZSGÁLATA A CITY COMFORT APARTMENTS PÉLDÁJÁN KERESZTÜL. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Veres Balázs (2016) Az utazási iroda és az idegenvezető kapcsolata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:05:55 CEST.