Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | G | H | J | M | O | P | R | T | U | V
Találatok száma: 18.

A

Angyal Diána (2017) Új Spa Menü tervezet bemutatása a Boscolo Budapest Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

B

Bodócs Eszter (2017) A wellness-fogyasztói szokások bemutatása napjainkban, A vendégkör szokásainak elemzése a wellness szolgáltatások bemutatásán keresztük az Abacus Business&Wellness Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bárány Krisztina Csilla (2017) A Global Leading Conferences Kft. marketing tevékenységének bemutatása, javaslatok az esetleges fejlesztésre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bércesi Petra (2017) A technológia és az új típusú piac vizsgálata az E-turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

C

Csontos Vivien (2017) Az incentive turizmus bevezetése a Hotel President rendezvényprofiljába. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Gonda Eszter (2017) Green Travel Nemzetközi Utazási Iroda Helyzete Napjainkban a Törökországi Belpolitikai Válság Hatására. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Géczi Gabriella (2017) A szállodai animáció bemutatása a Floresta Hotel segítségével. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Horváth Csenge (2017) A FÖLDKÖZI-TENGER ARAB ORSZÁGAINAK TURIZMUSA ÉS ÉRTÉKESÍTÉSE A GME DUNATOURS UTAZÁSI IRODA PÉLDÁJÁN KERESZTÜL. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Huszti Tímea (2017) A wellness turizmus jelentősége Nyíregyházán, a Nyilas Fogadó példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

J

Jenei Gabriella (2017) Az értékesítés szerepe a Danubius Hotel Gellértben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Meszes Vivien (2017) A terrorizmus hatása az idegenforgalomra az Invia.hu utazásközvetítő iroda példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Miskolczi Martina (2017) Az utazási irodák marketingkommunikációja. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

O

Ondrovics Elvira (2017) A megújult Danubius Hotel Helia. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Puha Gréta (2017) Fürdőlétesítmények minőségbiztosításának közegészségügyi szempontból való vizsgálata és annak hatása a vendégelégedettségre, valamint a bevételekre az Agárdi Gyógy-és Termálfürdő példáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Rácz Dénes Róbert (2017) A Kulturális Körutazások Résztvevőinek Életkori Sajátosságai A Haris Travel Clubnál Szerzett Tapasztalataim Alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Timár Eszter (2017) A konferenciaszervezés elvei a Global Leading Conferences Kft. példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

U

Uti Vivien (2017) Rendezvényszervezés, ahogy én látom. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Vidovenyecz Tamás (2017) Rendezvényszervezés és Lebonyolítás az Érdi Szepes Gyula Művelődési Központ közreműködésével. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 23. 04:50:01 CEST.