Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | G | H | I | L | P | R | S | W | Á | Ö
Találatok száma: 25.

B

Bajzáth Tímea (2016) A média hatása az iskolás korú fiatalokra -Egy vidéki és egy városi szakiskola példáján keresztül-. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bankóné Repák Judit (2016) A cigányság sikeres oktatásának példái, módszerei Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bene Dalma (2016) Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

C

Csatári Dóra (2016) A turizmus gyakorlati oktatásának vizsgálata különböző képzési szinteken a Debrecenben történő képzések alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Cseperkáló Ildikó (2016) A Jászság gasztronómiája, és ennek szerepe a helyi vendéglátásban és turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

D

Debreceni Éva (2016) "Szakmódszer(tár)" a marketing oktatásához. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Deme Gábor (2016) Pálinkagasztronómia a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Gancsovné Rossi Krisztina (2016) Új trendek és tradíciók a gasztronómiában, valamint arányuk az oktatásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gerlei Gabriella Csilla (2016) A vendéglátásban alkalmazható korszerű konyhatechnológiák és azok oktatása a szakácsképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gráczer Adrienn (2016) Az Észak-alföldi régió lovas turizmusa és a Hortobágy. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Horváth Árpád (2016) A számítógépes játékok alkalmazási lehetőségei a középiskolai oktatásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváthné Vizsi Hajnalka (2016) A tehetséggondozás elméleti és gyakorlati vonatkozásai a vendéglátó ipari és turisztikai szakképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

I

Illés Vince Levente (2016) Oktatási segédeszközök használata a vendéglátó szakoktatásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

L

Lakatos Viktor (2016) A multimédia hatásai és ezek kiaknázásának lehetőségei az oktatásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Létai Viktória (2016) Ökológiai szemléletmód átadása a gazdasági szakemberképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Pap Szilvia Éva (2016) Pályaorientációs tevékenység egy szakképző iskolában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Papp Zoltán (2016) Differenciálás lehetősége a pincér képzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pataki Péter (2016) Koncepciók és viták a magyar szakképzés szerkezetében a rendszerváltás óta. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pintér Zsuzsa (2016) A tanárokat érő stressz. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Ritók Judit (2016) Utazási szerződések hibás teljesítése és orvoslása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Sipos Emese Ilona (2016) A szakmai idegen nyelv oktatásának bevezetése a XXVII. Vendéglátóipar ágazathoz tartozó szakgimnáziumokban - Esettanulmány a Ceglédi Szakképzési Centrum Unghváry László Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziumáról és Szakközépiskolájáról. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Széles József (2016) Diákok tanulási szokásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

W

Wojtekovits Kinga (2016) Álláskeresés módszertana. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Á

Ács Gergely Árpád (2016) A magánszektor és az állami szféra érdekegyezségének problematikája a veszprémi TDM szervezet működésének bemutatásán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ö

Ördög Ágnes (2016) A posztmodernitás és posztmodern marketing megjelenése és értelmezése a magyar turisztikai gyakorlatban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 21. 20:18:23 CEST.