Vissza |
Endrődi Evelin (2017) A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Fekete Ivett (2017) Digitális eszközök, IKT eszközök alkalmazása a tanórákon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Kozma Krisztina Henriett (2017) Az iskolai szakmai gyakorlat jelentősége a szakács szakképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Szalai Mihály (2017) A turizmus és a tanulás összefüggéseinek vizsgálata egy ajkai középiskola tanulói körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Vasadi-Balogh Eszter (2017) Beverage consumption habits and the comparison of two Fine Dining restaurant The Arany Kaviar and The Penrose Room in 2016-2017. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.