Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | H | K | L | M | N | R | S | T | U | V | Á
Találatok száma: 33.

B

Bakai Anikó (2017) A MAGYAR CSALÁDI VÁLLALKOZÁSOK PÉNZÜGYI SAJÁTOSSÁGAI. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Balog Mónika (2017) Nemzetközi bankszabályozás és hazai kihatásai a válságot követő években. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bencze Levente (2017) A kereskedelmi bankok kockázatai, a likviditási kockázat elemzésének és kezelésének részletes bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bódi Barbara (2017) A MAGYAR BANKRENDSZER MŰKÖDÉSÉNEK ELEMZÉSE A 2008-AS JELZÁLOGHITEL-PIACI VÁLSÁG TÜKRÉBEN, HATÁSA A MAGÁN-, ÉS VÁLLALATI SZEKTOR GAZDASÁGI HELYZETÉRE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Demeter Kitti (2017) Az operatív és a stratégiai tervezés elméleti módszertana és a két terv közötti összefüggések vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Detre Tamás (2017) Az európai bankunió létrehozásának okai, működésének sajátosságai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Haracsi Katalin (2017) Az új árbevételi elszámolási standard. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Heuschmidt Ádám Sándor (2017) A Vállalati érték meghatározása a gyakorlatban, kiemelt figyelemmel a tulajdonosi érték növelésére. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Gergő (2017) Hazai bankok díj- és jutalékbevételeit meghatározó tényezők vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Márta Andrea (2017) Ingatlanpiac válsága Magyarországon - Kormányzati intézkedések. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Nikolett (2017) Egyházi adózás és adómentesség bemutatása - esettanulmányon keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Huszár Roland (2017) PÉNZÜGYI VÁLSÁGOK VAGY BANKVÁLSÁGOK OKAI ÉS SAJÁTOSSÁGAI, EGY ADOTT VÁLSÁGEPIZÓD RÉSZLETES ELEMZÉSE, KITEKINTÉS AZ AUTÓIPARBAN OKOZOTT HATÁSOKRA, ÉS KÖVETKEZMÉNYEKRE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kovács Zita (2017) Az európai értékpapír kiegyenlítési infrastruktúra integrációja. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Nikolett (2017) A Zala Megyei Fogyatékosok Rehabilitációs Intézete és Otthona magyarszerdahelyi székhelyén megvalósuló Zalai Autista Farm létrehozása Európai Uniós pályázati forrásból. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kántor Adrienn (2017) A regionális állami támogatások Magyarország régióinak fejlődésére gyakorolt hatásainak vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

L

Laczkó Eszter Anett (2017) Az önkormányzatok és költségvetési szerveik feladatellátási és gazdálkodási keretfeltételeinek és gyakorlatának átfogó, összehasonlító elemzése 2010 és 2015 között. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lizánec Márta (2017) A kereskedelmi bankok kockázatai, a hitelkockázat elemzésének és kezelésének részletes bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Marton Béla (2017) A Takarékszövetkezeti szektor múltja, jelene és jövője. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nagy Viktor Norbert (2017) AZ ERSTE BANK CAMELS TÍPUSÚ ELEMZÉSE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németh András (2017) TŐKEVÉDETT STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSI STRATÉGIÁK ALKALMAZÁSA ALACSONY KAMATKÖRNYEZETBEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Roboz Klaudia Zsuzsanna (2017) „RENDSZERVÁLTÁS” A BOSCH-NÁL A rendszerátállás előkészületei és a bevezetés hatásai különös tekintettel az osztályos és a projekt kontrollingra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Rumpler Kitti (2017) Közigazgatási reform –fókuszban a Zala megyei Kormányhivatal és a TÁMOP-2.1.6-12/1-2012-001. „ÚJRA TANULOK” című projekt. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Réti Petra (2017) Átalakuló takarékszövetkezeti szektor-a Zala Takarékszövetkezet megalakulásának tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

S

Soós Edina (2017) Vállalatirányítási rendszerek, avagy információkezelés különböző méretű cégek gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Susán Anita (2017) VÁLLALATOK, GAZDÁLKODÓ SZERVEK JÖVEDELMEZŐSÉGI ÉS HATÉKONYSÁGI MUTATÓINAK MÓDSZERTANI ELEMZÉSE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szalai Gergely (2017) A FINTECH (FINANCIAL TECHNOLOGY) LEHETŐSÉGEI ÉS HATÁSAI A PÉNZÜGYI SZEKTORBAN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Tari Szilvia (2017) A magyarországi bankrendszer átrendeződése a 2008-as válságot követően. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tímár Márta Erzsébet (2017) Nők munkaerőpiaci helyzete régen és most. Pénzügyi és Számviteli Kar.

U

Ujvári Dorottya (2017) A XXI. századi egyesületek pénzügyi menedzsmentje, különös tekintettel az Ostrakon Egyesületre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Vajtai Dániel (2017) Nem konvencionális monetáris politikai eszközök - A növekedésélénkítő vállalati hitelprogramok hazai és nemzetközi tapasztalatai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Bálint (2017) Hitelezési kockázat a kereskedelmi bankok működésének tekintetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vigh Ágnes (2017) Vállalkozások jövedelmezőségi és hatékonysági mutatóinak hátterében megbúvó kapcsolatok. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Á

Áncsán Attila (2017) Az értékelési modell fejlődése a vállalati treasury-ben az ISDA keretszerződés tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 05:30:10 CEST.