Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | F | G | H | I | J | K | M | P | S | V | É
Találatok száma: 25.

B

Barkó Dóra (2016) A magyarországi szállodaipar aktuális helyzetét meghatározó adózási környezet (Esetpéldák a Danubius Hotels Zrt. tükrében). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Benke Tamás Kálmán (2016) A KERESKEDELMI BANKOK KOCKÁZATAI, EGY ADOTT KOCKÁZATTÍPUS ELEMZÉSÉNEK ÉS KEZELÉSÉNEK RÉSZLETES BEMUTATÁSA. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bessenyi Krisztina (2016) VÁLLALATI PÉNZÜGYI TERVEZÉS ELMÉLETBEN ÉS GYAKORLATBAN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bukovszki Veronika (2016) Fától az erdőt - avagy előre jelezhető -e a fizetési késedelem a kereskedelmi hitelezésben? Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Földes András (2016) A FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. vállalatértékének meghatározása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Gondos Diána Erzsébet (2016) A DIAGEO Kft. controlling rendszerének bevezetése és üzemeltetése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Habi Károly (2016) A kereskedelmi bankok piaci helyzete Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Holló Nikoletta (2016) Pénzügyi kockázatkezelés a MÁV Csoport gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Holyevácz Éva (2016) A magyar települési önkormányzatok finanszírozása és adósságkonszolidációja a kereskedelmi bankok válságának tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Hanna (2016) Adócsalást befolyásoló tényezők - Kik, miért hogyan? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Tímea (2016) Adósminősítési rendszerek módszertani alapjai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Héjja Csaba (2016) Controlling rendszer felülvizsgálata és optimalizálása adott vállalkozás példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

I

Ignácz Eszter (2016) Az offshore cégek működése a pénzmosás tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

J

Jakab Anett (2016) A controllingrendszer működése, hiányossága és fejlődése a FémAlk Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Jakab Lívia (2016) Széchenyi Kártya Program finanszírozási sajátosságai a mikro-, kis- és középvállalkozások gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kármán Gergely (2016) Banki kockázatok és Bázeli szabályozás. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Malmos Linda (2016) AZ EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ADÓZÁSÁNAK ÉS JÁRULÉKFIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGEINEK VIZSGÁLATA, KÜLÖNÖS TEKINTETTEL AZ ADÓZÓI KÖRNYEZET VÁLTOZÁSAIRA AZ ELMÚLT ÖT ÉV IDŐSZAKÁBAN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mayer Fruzsina (2016) EURÓPAI UNIÓS FORRÁSOK SZEREPE A MAGYAR GAZDASÁG KÜLÖNBÖZŐ SZEGMENSEINEK FINANSZÍROZÁSÁBAN – TÁRSADALMI MEGÚJULÁS OPERATÍV PROGRAM A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ ÉS MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰ EMBEREK SZÁMÁRA A 2007-2013-AS PROGRAMOZÁSI PERIÓDUSBAN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Balázs (2016) Az Oracle Financials Application R12 felépítése és működése az Acelity vállalat pénzügyi rendszerében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Petrus Nóra (2016) Vállalatok fizetésképtelenségének előrejelzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Sebestyénné Horváth Zsófia (2016) Tervezést támogató informatikai rendszer kialakítása a 2014-2020-as programozási időszakra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sohajda László (2016) A Motorola pénzügyi válságának ismertetése, a cég Google, majd Lenovo általi felvásárlásának elemzése a vállalatértékelés módszertanával. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Vancsó Gábor (2016) A MONETÁRIS POLITIKA GYAKORLATÁNAK ÁTALAKULÁSA A VÁLSÁG UTÁN - A FED ÉS AZ EKB ESETÉBEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Judit (2016) A Kereskedelmi és Hitelbank pénzügyi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

É

Ékes Barbara (2016) Online eladásösztönző eszközök használatának megtérülése és a bennük rejlő vállalatfejlesztési lehetőségek a Danubius Hotels Group-nál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 21. 19:26:33 CEST.