Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | G | H | J | K | S | T | V | Z
Találatok száma: 21.

B

Beke Bettina (2017) A kis- és középvállalkozások adózási lehetőségeinek összehasonlítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bencsik Gábor (2017) A MUNKAVISZONYBÓL SZÁRMAZÓ JÖVEDELEM ADÓZÁSA A VISEGRÁDI ORSZÁGOKBAN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Dömötör Dávid (2017) A pénzmosás. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Gerebenics Enikő (2017) Az Európai Uniós források szerepe a magyar gazdaságban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Hanák Tünde Dorottya (2017) Az illeték jelentősége, szerepe, valamint az illetékbevételek alakulása napjainkban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hoss Nikoletta (2017) Zuhan az egyszerűsített vállalkozói adó népszerűsége – Új adózási formák térnyerése (KATA, KIVA). Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

J

Juhász Marianna (2017) Az Agro-City Zrt. Biogáz üzem projektjének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kaposvári Nóra Ibolya (2017) BUDAPEST FŐVÁROS XX. KERÜLET PESTERZSÉBET ÖNKORMÁNYZAT GAZDÁLKODÁSÁNAK ELEMZÉSE 2011-2016. ÉVEKET ÉRINTŐEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Katona Zoltán (2017) Pénzmosás. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kissné Simkó Judit (2017) Az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola 2014 és 2016 közötti feladat-ellátási, gazdálkodási keretfeltételeinek és gyakorlatának átfogó, összehasonlító elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Dávid (2017) Beszerzések, közbeszerzések folyamata egy állami költségvetési szervnél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kurucz Viktória (2017) Adósminősítési rendszerek módszertani alapjai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Senkó Anett (2017) Projektmenedzsment az építőiparban – egy építési projekt elemzése a ZÁÉV Építőipari Zrt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Erika (2017) A pénzmosás és terrorizmus finanszírozása elleni küzdelem. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szima Ádám Barna (2017) Egy vállalat stratégiai elemzése és, piaci lehetőségeinek vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szmodics Katinka Anikó (2017) A Rotary Fúrási Zrt. vállalatértékelése az olajár változás tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

T

Tomcsányi Tamás (2017) AZ ÁLTALÁNOS FORGALMI ADÓBÓL SZÁRMAZÓ BEVÉTELEK NÖVELÉSI LEHETŐSÉGEINEK VIZSGÁLATA NEMZETKÖZI ÜGYLETEK TEKINTETÉBEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Veres Gábor (2017) A nonprofit szervezetek szerepe a közfeladatok ellátásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Viniczay Bence (2017) A magyarországi befektetési alapok vizsgálata, különös tekintettel a pénzpiaci és részvényalapokra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vörös Szilvia (2017) Vállalkozások jövedelmezőségi és hatékonysági mutatóinak módszertani és modern statisztikai módszerekkel történő elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Z

Zelenai Andrea (2017) A hitelintézeti jelentésszolgálat helye, szerepe és működése a Fundamenta-Lakáskassza Zrt-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 21. 19:49:12 CEST.