Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | F | G | H | K | L | M | S | T | V
Találatok száma: 15.

B

Boromisza Réka (2017) A készletgazdálkodás és a leltározási folyamat bemutatása a BOS Bt. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Buda Zita Erzsébet (2017) „Globál 2000 R.S” Export - Import Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bán Vivien (2017) A Zala Megyei Fagyöngy Egyesített Szociális Intézmény készletgazdálkodásának és leltározási folyamatának bemutatása 2015-2016. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

F

Farkas Mónika (2017) A lakossági megtakarítások és elemzésük. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ferenczi Krisztina (2017) A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház elmúlt éveinek beruházásai és a Hévízi-tófürdő jövőbeli arculata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Fombhor Vivien (2017) Leltározási tevékenység vizsgálata a Városgazdálkodási Kft.-nél, kapcsolata a beszámoló összehasonlításával. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

G

Gömböcz Zoltán (2017) Robotokra hangolva a szolgáltató szektorban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

H

Hegyi Barbara (2017) A helyi önkormányzatok bevételei és a helyi adók szerepe az önkormányzatok finanszírozásában 2015-2016. években Batyk Község Önkormányzata példáján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Benita (2017) Alapszintű vállalkozási ismeretek a vállalkozások létrehozásával és hitelfinanszírozásával összefüggésében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Kátai-Urbán Krisztina (2017) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

L

László Enikő Angéla (2017) Készletgazdálkodás a Zalakerámia Zrt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

M

Major Jenő (2017) Egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési, szervezési feladatok, különösen a számviteli teendőkre vonatkozóan. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

S

Sajni Dóra (2017) Az Avila Kft. beszámoló-készítési feladatai, különös tekintettel a zárási munkálatokra. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

T

Turjányi Mária Dóra (2017) A Felsőszentgyörgyi Kft. gazdasági helyzete és annak fontosabb befolyásoló tényezői. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Ványi Andrea (2017) A Daruzó Zrt. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:04:30 CEST.