Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | F | H | K | M | N | O | P | S | V | Z | Á
Találatok száma: 23.

B

Böröndi Bettina (2018) A Frozen Food Hungary Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Csikai Anna (2018) Bérgazdálkodás, béren kívüli juttatások, cafeteria rendszer a vállalkozásoknál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Cséplő Zsófia (2018) A tervezés szerepe a vezetői döntésekben különös tekintettel az olajipari trendek hatására a lovászi Oiltech Kft-ben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

D

Deli Katalin (2018) Az önkormányzatok finanszírozása a 2017-2018. években Cserszegtomaj Nagyközség Önkormányzata példáján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Dévai Lívia Margit (2018) Önkormányzati épületek pályázati forrásból történő fejlesztése a vasaljai térségben - 2015. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

F

Feje Tímea (2018) A Kia Motors Hungary Kft. költséggazdálkodásának értékelése és továbbfejlesztése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Hajba Máté (2018) Leltározási tevékenység vizsgálata A Co-op Vasvár Kft-ben kapcsolata a beszámoló összehasonlításával. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hasulyó Alexandra (2018) A Porsche Lízing és Szolgáltató Kft. tevékenységének átfogó ismertetése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Antónia Ágnes (2018) Vállalkozásfejlesztés lehetséges finanszírozási formái az MMX Raffstore Kft beruházási tervezetén keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Fruzsina (2018) A Food-Pack Csomagológép-gyártó és Felújító Kft. átfogó ismertetése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Hajnalka (2018) A Győrvári Kaczor Kft. tevékenységének átfogó vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Zsolt (2018) Kisvállalkozások alapítása Magyarországon és az Egyesült Királyságban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Kovács Petra (2018) Az internetes bankolás. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

M

Malek Zsanett (2018) A record Ajtó Automatizálási Kft költség- és eredményalakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mózes Nikoletta (2018) Az éves beszámoló elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nagy Barbara (2018) A Mellow Mood Hotels költséggazdálkodásának értékelése, elemzése és továbbfejlesztésének lehetőségei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németh Adrienn (2018) A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program felépítése és működése a támogatási kérelem benyújtásától a projekt fizikai befejezéséig. Pénzügyi és Számviteli Kar.

O

ORLOVSZKY CSILLA (2018) QUAESTOR vállalati kötvény vs. pénzügyi mézesmadzag? Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Pallanki Zsolt (2018) Megtakarítási lehetőségek magánszemélyek számára az OTP Bankban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

S

Schmid Alexandra (2018) Számvitel és adózás kapcsolata a MOL Csoportnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Vincze Boglárka (2018) Az egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési, szervezési feladatok, különösen a számviteli teendőkre vonatkozóan. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Z

Zsoldos Réka (2018) A Toba-fa Kft. költség és eredmény alakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Á

Álmos Borbála (2018) A számviteli információs rendszer szerepe, feladata a vállalat vezetésében, a vezetői döntés előkészítésében a Halker Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 06:59:04 CEST.