Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | F | H | I | K | M | N | P | R | S | T | V
Találatok száma: 25.

B

Bácsay Márk (2017) 21. század raktározási technológiája a Flex-en keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Böszörményi Johanna (2017) Egy KKV-nak minősülő cég indításának jogi-, pénzügyi-, számviteli előfeltételeinek és gazdaságos működésének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Cser Szintia (2017) A béren kívüli juttatások, cafeteria rendszere a vállalkozásoknál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csík Tamara (2017) Az Arcó & Íris Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének elemzése 3 év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Fehér Zsolt (2017) A számviteli információs rendszer szerepe a KKV szektorban – egy XXI. századi alternatíva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Furdán Zsolt (2017) Adózás és számvitel kapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Habók Ágnes (2017) Egy kisvállalkozás indításának jogi-, pénzügyi-, számviteli előfeltételeinek és gazdaságos működésének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Helle Szimonetta (2017) Leltározási tevékenység vizsgálata egy adott gazdaságban, kapcsolata a beszámoló összehasonlításával. Pénzügyi és Számviteli Kar.

I

Ivanics Mihály (2017) Egy mikrovállalkozás, kisvállalkozás indításának jogi-, pénzügyi-, számviteli előfeltételeinek és gazdaságos működésének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kiss Mirella (2017) Az általános forgalmi adó áttekintése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Nikolett (2017) Bérgazdálkodás, béren kívüli juttatások, cafeteria rendszer bemutatása különböző cégek példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Ágnes (2017) Egy vállalkozás tevékenységének átfogó vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Müller Petra (2017) A Cipőgyártó Bt. könyvvizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nagy Réka (2017) Elektronikus bankolás fejlődése az OTP Bank gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Zsaklin (2017) Az Euroindustrial Management Kft. éves beszámolójának elemzési módszerei, információtartalmának vállalkozói szintű hasznosítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Papp Fanni Angelika (2017) Az Európai Uniós támogatási rendszer 2014-2020-as ciklusának bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pocsai Bettina (2017) A General Electric Hungary Kft. veresegyházi telephelyén alkalmazott önköltség-számítási rendszer kialakításának és értékelésének bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Rékli Vivien (2017) OTP Lakástakarék bemutatás, hozzá kapcsolódó betéti és hitel termékek. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

S

Simon Titanilla (2017) Elektronikus bankolás, avagy lépést tartani a 21. század fejlődésével. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Gabriella (2017) Az egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési, szervezési feladatok és adózási sajátosságai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szentgyörgyi Mária (2017) Számvitel és adózás kapcsolata a Danubius Szállodaüzemeltető és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaságnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szöllősy Anita (2017) A számvitel és a társasági adózás kapcsolata az adótanácsadás gyakorlatán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Tóth Richárd (2017) Zala Elektro Kft. vagyoni-pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Zsófia (2017) A Meyer&Levinson Accounting Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének összehasonlító elemzése (2011-2015). Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Váradi Henrietta (2017) Lakáscélú megtakarítások a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. szakosított hitelintézet termékeinek fókuszában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 23. 02:56:12 CEST.