Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | F | G | H | I | J | K | L | M | O | P | R | S | T | V | W | Z | É
Találatok száma: 109.

A

Antoni Márk Ágoston (2017) Sharing Economy- A közösségi gazdaság múltja, jelene és jövője Magyarországon, a gazdaságra gyakorolt hatásának vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Aradi Liliána (2017) Eurovízió Pont-ok? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Arany Virág (2017) Employer Branding és a közösségi média - a bankok vonatkozásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

B

Babati Kitti (2017) Nők helyzetének vizsgálata a magyar startup ökoszisztémában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Babis Lívia (2017) Család vagy karrier? A munka-magánélet összeegyeztethetőségének és a nők karrierlehetőségeinek vizsgálata egy civil szervezet gyakorlatán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Balogh Péter (2017) A családi vállalkozási forma Magyarországon. Generációváltás a családi vállalkozásokban és ennek hatása az innovativitásukra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Becze Fruzsina (2017) Offline és online reklámeszközök szerepe a hazai sportrendezvények esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Benga Nikolett (2017) A felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók kompetenciája a duális képzés tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Birinyi Balázs (2017) A split tesztek használata a modern vállalkozások marketing tevékenységében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bodnár Dalma (2017) A zöld iroda koncepció különböző gyakorlati megvalósulási területei és hatásai a munkavállalókra a K&H Bank Zrt. esetén. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bodnár Nikolett (2017) Munkáltatói márkázás a BDO Magyarország Kft. alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bokor Angéla (2017) A tréning folyamatok fejlesztése, korszerű folyamatjavítási módszerek bevezetése az oktatások szervezésébe A K&H Bank ICT igazgatóságának példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bátonyi Szilvia (2017) A kis- és középvállalkozások finanszírozása Magyarországon – Európai Uniós és állami támogatások segítségével. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Csele Brigitta (2017) Az innovációs teljesítmény mérhetősége a szervezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Cvianov Mónika (2017) Nők a munkaerőpiacon - Kisgyermekes nők munkaerőpiaci helyzete, a karrier és a család lapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Czakó Vivien Kitti (2017) Adócsalás és adóelkerülés Magyarországon: Hogyan és miért csalunk adót? Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Damásdi Petra (2017) A Zöld iroda koncepció gyakorlati megvalósulási lehetőségei, gazdasági hatékonysága és hatása a szervezeti kultúrára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dénes Eszter (2017) Közbeszerzés a múltban és jelenben- Gyakorlati összehasonlítása a 2011. évi CVIII. továbbá a 2015. évi CXLIII. törvények tekintetében a Zala Megyei Kormányhivatalnál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Dóczi Nikoletta Petra (2017) Adócsalás és adóelkerülés Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Falusi Bálint Károly (2017) A közösségi média jelentősége a marketingben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Farkas Evelin (2017) Munka és magánélet összeegyeztethetőségének vizsgálata a K&H Bank fiókvezetőinek körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fehér Kármen (2017) A hazánkban kialakult társadalmilag felelős fogyasztói trendcsoportok vizsgálata: különös tekintettel a környezettudatos és etikus fogyasztói magatartásra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fromm Gergely (2017) Online kereskedelemmel foglalkozó mikrovállalatok működése Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fábián Tímea Melinda (2017) A CSR tevékenység a családi vállalkozásokban, különös tekintettel a Zwack Unicum Nyrt. gyakorlatára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Gergics Ádám (2017) A munkaerő-áramlás gazdasági hatásai az Egyesült Királyságra, az Európai Unióba való belépéstől a Brexit-ig. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Germuska Anett (2017) Fenntarthatósági szempontok érvényesítésének lehetőségei a beszerzési döntésekben és a szállítói teljesítmény megítélésben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Glavinics Máté (2017) Az online kereskedelem helyzete és jövője Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gál Zsófia (2017) Értékesítési stratégia, az értékesítési csatornák működése, gazdálkodás és hatékonyság kérdéseinek vizsgálata a Wáberer Hungária Biztosító Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gálik Orsolya (2017) Közösségi finanszírozás a magyar gazdaságban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gászler Orsolya Katalin (2017) A generációváltás konfliktusa és lehetséges megoldásai a családi vállalkozásoknál – különös tekintettel a Gászler Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Géczi Fruzsina (2017) Az elektronikus kereskedelem trendjeinek tanulmányozása és a fogyasztói szokások elemzése a régió országainak viszonylatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Hajdu Tamás Pál (2017) A nemzetközi bérkülönbségek kialakulásának okai és a magyar munkaerő-áramlásra mért hatásai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hajdú Gabriella (2017) A hazai vállalkozások CSR tevékenysége mögött meghúzódó főbb motivációs tényezők. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hakimi Diána (2017) A Marvel-moziverzum, és a Star Wars filmek sikeressége. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Halbritter Mária (2017) Benchmarking, avagy a versenyképesség vállalati szintű vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hauki János (2017) A hosszú távú tervezés kihívásai, stratégiai menedzsment. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Heer Anett (2017) A Magyar Telekom Nyrt. ügyfélkapcsolat menedzsmentje és panaszkezelési csoportjának teljesítmény értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hegedűs Kevin (2017) A családi vállalkozási forma Magyarországon. Generációváltás a családi vállalkozásokban és ennek hatása az innovativitásukra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Homoky Zsófia Sára (2017) Uniós források szerepe a magyar gazdaság fejlődésében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Cintia (2017) A fogyasztói magatartás változása a Budapest Bank személyi kölcsönei esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Péter (2017) A budapesti családi vállalkozások generációváltása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

I

Illés Tamás (2017) Út az építőiparba - Egy kisvállalkozás tevékenységi körének bővítése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

J

Jambrik Nikolett (2017) A kuponos üzleti modell evolúciója és kritikai bemutatása a magyarországi piacvezető - Bónusz Brigád - szempontjából. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Janovicz Krisztina (2017) Biztosító társaságok ügyfélszolgálatának a minőség-ellenőrzése a szolgáltatásmenedzsment tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Jugovits Pál Áron (2017) A Sziget fesztivál brandteremtése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Juhári Kinga (2017) Az elektronikus fizetési megoldások fejlődése és jövője. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Katona Balázs Dániel (2017) Az éves beszámoló optimalizálása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Keserű Gabriella Viktória (2017) Nyugdíjcélú öngondoskodás előtérbe kerülése Magyarországon a demográfiai változások hatására. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Keszthelyi Marcell (2017) Iskolai motiváció. Diákok ösztönzése a felsőoktatásban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kis Bernadett (2017) Jász-Plasztik Kft. jászberényi műanyagüzemei anyagfelhasználásának elemzése 2016-tól napjainkig. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Gergő Balázs (2017) Benchmarking Kutatás egy Multinacionális Vállalat Pénzügyi Mutatószámain Keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Nóra (2017) Svédországi és magyarországi fogyasztói szokások összehasonlító elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kondász Szabina (2017) Női életpálya kihívásai: Nők és karrier, nők és magánélet, nők és vezetés. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Bence (2017) Erőforráshiány kezelése a NOGEA Kft-nél, a hagyományos folyamatok tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Eszter (2017) Generációváltás a családi vállalkozásokban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Krisztina (2017) Az ERP rendszerek sikertényezői. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Viktor Árpád (2017) Batthyány 2020 Program = Érd Megyei Jogú Város. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Krisztián Ágnes (2017) Az SAP bevezetése egy FMCG nagyvállalatnál a Reckitt Benckiser példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kéninger Attila (2017) Az IFRS 15 bevezetése a Magyar Telekomnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kőszegi Alexandra (2017) A Web 2.0 és a kereskedelmi bankok- "hagyományos" vs. "digitális" bankolás. Pénzügyi és Számviteli Kar.

L

Lueff Bernadett (2017) A vállalatvezetés egy új dimenziója: Felelősséggel a "fittebb munkahely". Pénzügyi és Számviteli Kar.

László Dóra (2017) A TEVA Gyógyszergyár Zrt. marketing mix tevékenységének értékelő elemzése a Vibovit gumivitamin példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lóránt Eszter (2017) Haszon a hibából? – Paradoxon a panaszkezelés területén. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

M

Magyar Levente (2017) Elektronikus kereskedelmi szokások Magyarországon és elektronikus fizetési megoldások a hétköznapokban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Makra Mercédesz (2017) Egy egészségügyi fejlesztés marketingstratégiai koncepciójának kidolgozása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mikes Evelin (2017) A Karcagi járás fejlettségi pozíciója, különös tekintettel a munnkaerő-piaci helyzetre és a foglalkoztatottságra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Miklán András Tamás (2017) A hálózatbővítés nehézségei a BMW Magyarország hálózatában a Bavarian Classics szervizpont példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mocsári Klaudia (2017) Egyetemek és vállalatok kooperációja és kommunikációja. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mong Bernadett (2017) Beszerzési folyamatok elemzése és összehasonlítása egy multinacionális vállalat példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mészáros Adrienn (2017) Az e-kereskedelem és az online fogyasztói magatartás vizsgálata; Az online marketingeszközöktől az innovatív fizetési megoldásokig. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mészáros Brigitta (2017) A BDO Magyarország Könyvelő és Bérszámfejtő Kft. belső kommunikációjának bemutatása és hatékonyságának vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mészáros Eszter (2017) Vállalatirányítási rendszer bevezetése és annak hatásai egy multinacionális vállalatnál, különös tekintettel a controlling alrendszerre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

O

Oláh Szabolcs (2017) Készletezésmenedzsment gazdálkodási és hatékonysági kérdései és gyakorlati megvalósítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Oros Nikoletta (2017) Nők a „férfias”, férfiak a „nőies” szakmákban Tanítók és polgármesterek szakmai pályafutásának összehasonlítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Pelle Tamás László (2017) A labdarúgás jövedelmezőségének, költségvetésének és gazdasági hatásainak elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Petrik Bernadett (2017) A szervezeti kommunikáció technológiai hatékonysága egy vizsgált szervezeten belül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Petz Mirjam (2017) A vállalkozói attitűdök szerinti önértékelés és a vállalkozói szándék kapcsolata az egyetemista fiatalok körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pető Tímea (2017) A kisvállalkozások innovációs tevékenységének jelentősége napjainkban - Bútorgyártó vállalkozások innovációs tevékenységeinek bemutatásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pribéli Dorina (2017) A coachingnak, mint a vezetőfejlesztés eszközének szerepe a K&H Bankon belül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Puskás József (2017) Start-up-ból start-down, avagy hogyan fejlesszünk csőd közeli helyzetig? (esettanulmány). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Páli Balázs Norbert (2017) Felelős szervezetvezetés - több, mint üzlet. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Rákhely Enikő (2017) Sharing economy gazdasági és társadalmi hatásai a gazdaság szereplőire a mobilitási és turisztikai iparágakban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Révész Christian (2017) Az online direkt marketing működésének és eredményeinek értékelése az MnT kft. egyik projektjén keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Sajn Noémi (2017) Vezetés és előítéletek. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sallai Huba (2017) Szolgáltatásmenedzsment elmélete és gyakorlata, a szolgáltatásmenedzsment speciális kérdései az egyes szolgáltatásfajtákhoz kapcsolódva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Simonits Tamás (2017) Az elektronikus kereskedelem fejlődésének trendjei A kereskedelemi folyamatok átalakulása a hálózati gazdaságban, elektronikus fizetési megoldások. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Zsuzsanna (2017) Központi Illetményszámfejtő Rendszer A Magyar Államkincstár Központi Illetményszámfejtő Rendszerének intézményi alkalmazása a működés kihívásai és az információs igények kielégítése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Gabriella (2017) Az eladásösztönzés eszközei és szerepe a Parsa Beauty Trading Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szalai Krisztina (2017) Készletezés-menedzsment gazdaságossági és hatékonysági megoldásai a Lidl Magyarország Bt. raktáraiban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szemes Pamela (2017) Az Átrium Eurocenter Mozi beszerzésmenedzsmentjének bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szili Ádám (2017) Az AC Nielsen Piackutató Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szolnoki Fanni (2017) Vezetőfejlesztés - avagy miért akar a manager leader-ré válni? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szolnoki Petra (2017) Nők helyzete a munkaerőpiacon. Nők és karrier, nők és vezetés. Feminista irányzatok hatása a szervezetek életére. Gender a munkahelyen. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szűcs Vera (2017) Munkahelyi együttműködés kihívásainak vizsgálata egy pénzintézetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szűcs Krisztián (2017) Magán és állami döntéshozatal menete a startupokba történő tőkebevonási lehetőségek esetében a vállalni vállalkozások különböző életszakaszaiban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Takács Róbert (2017) A Magyar Állam és az Európai Unió által finanszírozott mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztési támogatásának elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tomcsányi Zita Zsuzsanna (2017) Központ és kirendeltség közötti szakadék, annak feloldása, a folyamatok optimalizálása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tulkán Márk (2017) Alkalmazotti elkötelezettség a hazai számviteli szolgáltató cégeknél dolgozó X és Y generációs munkavállalók körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Turi Zsófia Melinda (2017) A startupok lehetséges finanszírozási lehetőségei - Crowdfunding. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Bernadett Ildikó (2017) Az energiahatékonyság mikro- és makroszintű lehetőségei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Vajda Melitta (2017) Tudásorientált szervezeti innováció. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Beatrix (2017) Egyetemek és vállalatok kooperációja, kommunikációja. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Dóra Adrienn (2017) Az online szolárium bérlet megjelenése és az alkalmazásában rejlő üzleti lehetőségek Szolárium szalonokban elérhető elektronikus fizetési módok. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vass Dóra (2017) A készletezés-menedzsment gazdálkodási és hatékonysági kérdései és gyakorlati megvalósítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Virág Dóra (2017) Az influencerek, mint marketingkommunikációs eszközök. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Várda Viktor (2017) Vezetőfejlesztés elmélete és gyakorlata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

W

Wiszt Timea (2017) Online kereskedelem: a jövő forradalma? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Z

Zsigmond-Székely Csaba (2017) Milyen stratégiai tervezési kihívásokkal néznek szembe a K&H Bank Érd klaszterhez tartozó kis-és középvállalkozások? Pénzügyi és Számviteli Kar.

É

Éliás Eliza (2017) Fenntarthatóság a magyarországi MOL üzemanyagtöltő állomásain és a fogyasztókra gyakorolt hatásuk. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 18:07:08 CEST.